Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Skidresor med All-inclusive hotell

Bekväma skidresor där all mat är inkluderad

Önskar du en skidresa där ni bara kan njuta, utan att tänka på någonting annat än skidåkning och att ha kul? Då kan du få all mat serverad på en av vår billiga all inclusive skidresor. På våra all inclusive hotell igår måltider, snacks och drycker i priset! Exakt vad som ingår i all inklusive på de olika hotellen hittar du under ”Praktisk information” inne på hotellet.

Mer tid till skidåkning för hela familjen

Skidresor med all-inclusive är en växande trend bland framförallt barnfamiljer. Några av fördelarna med att bo hotell med all inclusive är att:

  • Det finns alltid något för alla
  • Det är lättare att se vad slutnotan landar på
  • Frukost, lunch och middag ingår (ibland mellanmål)
  • All dryck ingår
  • Det är otroligt bekvämt

Om du hellre skulle föredra att äta lunch i pisten kan du söka runt bland våra hotell med halvpension. Vi håller ständigt på att bredda vårt utbud av all inclusive skidresor till Alperna.Som vanlig ingår alltid liftkort när du bokar skidresor med Sunweb!

Om du letar efter något annat är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 040-668 80 88 eller skriv ett mejl till info@sunweb.se, så hjälper vi dig gärna.

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)