Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartementen Sapporo

De bekväma lägenheterna i Appartementen Sapporo är centralt belägna i Pas de la Casa. Både centrum och liftar är mindre än 50 meter bort. Lägenheterna är rymliga och bekvämt inredda och har ett mysigt vardagsrum med TV. I omedelbar närhet hittar du flera affärer och en stormarknad där du kan handla mat. Lägenheterna ligger direkt i skidbacken, så du kan spänna fast skidorna så snart du är utanför dörren.

Efter en hel dag i pisterna kan du strosa runt på huvudgatan i Pas de la Casa och titta i butiker, ta en sangria eller öl på en uteservering i solen eller kanske titta in i en mysig bar: i centrum av Pas de la Casa finns det tillräckligt med upplevelser!

Läs mer

  • Direkt i skidbacken
  • Ski in/ski out
  • Mysiga lägenheter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224

Skidområdet: Grandvalira

Höjd

2640m
1710m

Skidbackar

41km

53km

99km

9km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 1
Stollift 30
Släplift 25

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

3

Åk på skidsemester i Grandvalira

Grandvalira är inget mindre än ett paradis för skidentusiaster. Det finns bergstoppar på upp till 2800 meters höjd och 210 km pister, och med sina 300 soldagar om året är detta en av de soligaste skidorterna i Europa. Förutom den höga höjden, så får området en bra draghjälp av de nästan 1100 snökanonerna som håller snön färsk och backarna vackra.

Grandvalira - backar för alla

Skidbackarna i Grandvalira har något för alla. Här finns vackra, breda pister med gott om plats att öva sig på för både barn och övriga nybörjare. Området bjuder också på äventyrliga skogsområden där snön är nästan orörd, och utsikten hisnande. Vare sig du föredrar det ena eller det andra, är urvalet stort och möjligheterna många.

Grandvalira erbjuder många aktiviteter utanför backarna

Grandvalira erbjuder många spännande aktiviteter utöver konventionell skidåkning. Du kan till exempel hyra en hundsläde, en tur på en snöskoter, gå på snöskor, prova en av de 4 snowparks eller prova helikopter-skidåkning. Om du letar efter den extra speciella upplevelsen, då rekommenderas det också att besöka den populära Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverar drinkar i mycket spektakulära omgivningar. Det är också en bra idé att besöka Andorras huvudstad, Andorra la Vella, som erbjuder shopping utöver det vanliga och med taxfree-priser.

I Grandvalira finns det några bra afterski-ställen, och flera av dem ligger direkt i backarna. Njut till ex. av en kall öl och tapas på The Red Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Här kan du koppla av i en hängmatta på terrassen medan du njuter av rytmerna från barens DJ.

Se alla Sunwebs skidresor i Andorra.

Läs mer om Grandvalira

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=152381 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)