Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Skidresor för hela familjen!

Res billigt med familjen på skidresa i snöiga Alperna

Är ni en större familj eller några familjer som planerar en skidresa till Alperna tillsammans? Då har ni kommit helt rätt. Med över 20års erferenhet inom skidresebranchen har vi bra vetskap om vilka områden och boenden som lämpas speciellt bra för barnfamiljer vilket gör att ni är i trygga händer. Våra låga priser och barnrabatter gör att ni kan komma undan riktigt billigt och kanske till och med ha råd med ytterligare en skidresa med familjen.

På flera destinationer sammarbetar vi med skidskolor med duktiga skidlärare som hjälper barnen tryggt och säkert med att komma upp på skidorna för första gången. På vissa destinationer erbjuds skandinavisk skidskola, men som standard sker undervisningen på engelska. För barnen så är det inte vilket språk som talas som är det viktiga, lärarna är nämligen väldigt pedagogiska och kroppsspråk fungerar alltid bra under skidlektionerna. Skidskola erbjuds självklart inte bara för barn, utan kan även erbjudas till alla olika nivåer av skidåkare.

Vi har guider nere på skiddestinationen som har förberett allting till er vid ankomst, exempelvis välkomstmaterial, nycklar till boendet och liftkort. Guiden på plats hjälper till med allt praktiskt men kan också vara en trygghet om det uppstår frågor eller annat.

Vår gruppmodul gör det enkelt för er att administrera er resa och lägga till saker som exempelvis skidhyra, skidtransport och andra tillval.

Några anledningar att du ska välja oss som researrangör är att vi har:

  • En passion för skidresor
  • Ett stort urval av boende och destinationer
  • Billiga resor och prisgaranti
  • Alla resor inklusive liftkort
  • Guide på plats

Nedan har vi samlat lite inspiration på skidresor till Alperna som vi kan rekommendera till barnfamiljer.


Du vet väll om att alla våra priser är inklusive liftkort?

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)