Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Om Sunweb

[SELECT_STATIC_INFO_OPTION]

Sunwebs Resevillkor

Om du genomför en bokning, betyder det, att du accepterar Sunwebs villkor. Det är därför viktigt att du läser dessa noggrant innan du genomför din bokning. Sunweb tar för givet att du har läst försäkringsvillkoren noggrant, innan du tecknar en försäkring. Sunweb utgår också från att du har läst reseinformationen, som finns på hemsidan. Nedan finner du de villkor som Sunweb förhåller sig till.

Återkallelse
Bokningen från researrangören är inte bindande och kan återkallas vid behov. Sunweb tar sig rätten att återkalla en bokning för att korrigera fel i beräkningen av resebeloppet eller andra fel som kan ha uppstått. Återkallade ska utföras så fort som möjligt, dock senast 8 (resor till Europa och Medelhavsländerna) respektive 16 (resor till andra resmål) kontorstimmar efter godkännande, med motivering. Den resande har vid detta tillfälle rätt till full ersättning av betalt belopp.

Uppenbara fel
Uppenbara fel och brister är inte bindande för researrangören. Sådana fel och brister kommer att bedömas ur helhetsperspektivet. Varje tvist hänvisas till övriga resevillkor.

Läs Sunwebs resevillkor här

Läs reseinformationen här

Allmänna villkor för avbeställningsförsäkring

Allmänna villkor för reseförsäkring

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)