Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Om Sunweb

[SELECT_STATIC_INFO_OPTION]

Resevillkor Sunweb Resor

Om du genomför en bokning, betyder det, att du accepterar Sunweb Resors villkor. Det är därför viktigt att du läser dessa villkor noggrant, inann du genomför en bokning. Sunweb Resor tar för givet, att du har läst försäkringsvillkoren noggrant, innan du tecknar en försäkring. Sunweb Resor utgår också från att du har läst reseinformationen, som finns på hemsidan. Nedan finner du de olika villkor som Sunweb Resor har.

Uteslutning om utträde
Erbjudandet från researrangören är inte bindande och kan återkallas om det behövs. Det är tillåtet att återkalla för att rätta fel i beräkningen av resebeloppet eller andra fel som uppstått. Återkallade ska utföras så fort som möjligt, dock senast 8 (resor till Europa och Medelhavsländerna) respektive 16 (resor till andra resmål) kontorstimmar efter godkännande och med motivering. Den resande har vid detta tillfälle rätt till full ersättning av eventuellt betalda belopp.

Uppenbara fel
Uppenbara fel och brister är inte bindande för researrangören. Sådana fel och brister kommer att bedömmas ur helhetsperspektivet. Varje tvist hänvisas till övriga resevillkor.

Läs Sunweb Resors resevillkor här

Läs reseinformationen här

Allmänna villkor för avbeställningsförsäkring

Allmänna villkor för reseförsäkring

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)