Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

En firmatur utöver det vanliga!

Gör en oförglömlig skidresa till Alperna med kollegor eller kunder!

Glöm bort trista konferensresor. Bjud dina medarbetare eller kunder på en oförglömlig konferensresa i snöiga Alperna och kombinera nytta med nöje. Vi har lång erfarenhet av att arrangera firmaturer och större gruppskidresor till Alperna. Tänk dig att spendera den soliga dagen med klarblå himmel i backen och på eftermiddagen hålla konferens nere i byn med teambuilding aktiviteter och god mat.

Våra paketresor kan lösas med att ni löser egen transport eller att vi ordnar flyg eller buss. Det finns ett stort urval av destinationer och hotell, så ni kan vara säkra att vi har något som passar just era önskemål. Antingen kan ni själv hitta en resa via vår hemsida, eller så får ni gärna ringa oss så att vi kan hitta en företagsresa som är precis enligt era önskemål.

Våra guider nere på destinationen hjälper till med allting praktiskt, exempelvis fixar dem med konferenslokaler om ni förbokat dessa och ser till att ni får ut välkomstmaterial, liftkort och nycklar vid ankomst. Med en guide på plats har ni alltid tryggheten i att hjälp alltid går att hitta om ni skulle behöva.

Om ni endast kan göra en kortturs konferensresa från exempelvis torsdag till söndag, kan vi även hjälpa er med detta. Läs gärna mer om våra kortresor här.

När ni beställt resa genom oss kan ni enkelt administrera resan via Min bokning. Här kan ni också göra tillval av exempelvis skidhyra, skidtransport och annat. Betalningen av firmaturen sköts enkelt med olika betalningsmetoder exempelvis direktbetalning med kort, faktura eller banköverföring. Några anledningar att du ska välja oss som researrangör är att vi har:

  • Över 20års erfarenhet som researrangör
  • Goda möjligheter för att arrangera kortresor
  • Ett stort urval av boende och destinationer
  • Prisvärda resor
  • Alla resor inklusive liftkort
  • Guide på plats

Kontakta oss på telefonnummer 040-693 60 14 redan idag för att få hjälp med att planera er nästa firmatur. Nedan har vi samlat lite inspiration på skidresor till Alperna som vi kan rekommendera till firmaturen.Du vet väll om att alla våra priser är inklusive liftkort?
Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)