Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Flyg på skidsemester snabbt och billigt!

En skidresa med flyg till Alperna behöver inte kosta en förmögenhet när du reser med oss.

Under vintersässongen har vi bra flygavgångar från bland annat Kastrup i Köpenhamn. Vi flyger till flera ställen i Alperna eftersom vi har ett stort utbud av skiddestinationer i bland annat Frankrike, Österrike, Italein, Andorra och Schweiz. Med detta stora urval är vi säkra på att du kommer hitta något som passar er perfekt till ett bra pris.

Att ta flyget till Alperna är smidigt och går fort. Har ni valt till transfer för er skidresa, kommer denna hämta upp er på flygplatsen och sedan köra ut er till ert resmål.

Vi sammarbetar med flera olika flygsällskap vilket innebär olika bestämmelser bland annat när det kommer till bagage. Vill du få mer information angående flygresan och bagageregler kan du klicka här.

Om du inte skulle hitta en paketresa med flyg till den skidorten du skulle önska, kan du enkelt boka en Kör själv skidresa och boka flyg på egen hand. Transport till skidorten är lätt att hitta genom att exempelvis googla "flygplatsens namn + skidortens namn + transfer".

Nedan kommer några förslag på skidresor med flyg till alperna.Du vet väll om att alla våra priser är inklusive liftkort?
Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)