Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet des Neiges

Bo i det vackra vinterlandskapet i Alpe d'Huez Chalet des Neiges. Den är lämplig för upp till 20 personer och är därför idealisk för grupper som vill åka skidor tillsammans.Chaleten har ett utmärkt läge i centrum och nära skidbacken där du till fullo kan njuta av din semester. Chalet des Neiges är mycket smakfullt inrett och byggt i traditionell trästil. Njut av solnedgången och den vackra panoramautsikten från den stora terrassen. På kvällen kan du koppla av framför den öppna spisen. Chalet des Neiges rekommenderas starkt för en lyckad vintersemester.

Läs mer

Läge och omgivning

  • I centrum
  • Avstånd till skidbacke
  • Närmaste affärer

Läs mer

  • Stor terrass med panoramautsikt
  • Gratis trådlöst internet
  • I centrum

Faciliteter

  • Trådlöst internet i det offentliga rummet, på rummet (gratis)
  • Babypaket: inkluderat i resepriset (att nämnas vid bokning)
  • Trådlöst internet på rummet: gratis
  • Bastu

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

Skidområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Höjd

3330m
1130m

Skidbackar

67km

80km

54km

49km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 6
Gondobana 9
Stollift 23
Släplift 45

Glaciärer

1

Längdspår

50km

Funparks

Inga

Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine är också känd som ön i solen. Detta område är välsignat med ett genomsnitt på 300 soldagar per år och många av skidbackarna har ett söderläge. Mer än 325 snökanoner som ser till att det nästan alltid finns tillräckligt med snö. Utöver glaciären Des Rousses som är alltid för utmärkt för snö.

De mer än 250 kilometrarna av skidbackar och78 liftar erbjuder skidorten tillräckligt med utbud för även den mest krävande skid-och snowboardåkaren. Platserna Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris en Oisans och Villard Reculas ingår i denna stora skidort.

För erfarna skidåkare finns det på Pic Blanc, på en höjd av över 3330 meter, La Piste de Sarenne. Den längsta skidbacken i Europa och är en sann upplevelse. Totalt 16 kilometer lång med en höjdskillnad på 1450 meter kommer säkerligen tilltala många.

Särskilt för snowboardåkare finns det en halfpipe i Alpe d'Huez. Den kan du hitta i skidbacken, Premier Tall. Dessutom finns det många offpist för dem som vill göra det. Genom att det är snögaranti i Alpe d'Huez är det också ett bra område för längskidåkare. De 50 km av skidspår består av 30 km och 20 km blå och röda skidspår.

Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine är ansluten till skidstationen Oz. Härifrån går det två gondol-liftar som ansluter dig med de andra liftarna och skidbackarna i detta område.

Läs mer om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=104913 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)