Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 6 januari, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Helpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club MMV Les Bergers

Hotel Club MMV Les Bergers är ett trevligt familjehotell med ett bra läge i Alpe d'Huez. Banan ligger mindre än 100 meter bort och centrum har du på gångavstånd.

Rummen är snygga och bekväma. Alla dina måltider inkluderas i din helpension. När du kommer hem på eftermiddagen, trött efter en lång dag i backen, då kan du koppla av i bastun, jacuzzin eller i hamam, som du som gäst kan använda gratis. Undertiden underhålls barnen av det trevliga barnprogrammet på hotellet, så alla kommer att få en underbar semester!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 600 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 100 meter

Läs mer

 • Trevligt familjehotell
 • 100m från hissen
 • Underhållning för unga och gamla
 • Spa-avdelning
 • Helpension
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception (reception öppen 24 timmar)
 • Hiss
 • Rum med mellandörr

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Helpension

Frukosten serveras som buffé. På eftermiddagen och kvällen finns det en tre-rätters middag i bufféform. För barn finns det barnmenyer. Det finns också temakvällar flera gånger i veckan.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

Skidområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Höjd

3330m
1130m

Skidbackar

67km

80km

54km

49km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 6
Gondobana 9
Stollift 23
Släplift 45

Glaciärer

1

Längdspår

50km

Funparks

Inga

Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine är också känd som ön i solen. Detta område är välsignat med ett genomsnitt på 300 soldagar per år och många av skidbackarna har ett söderläge. Mer än 325 snökanoner som ser till att det nästan alltid finns tillräckligt med snö. Utöver glaciären Des Rousses som är alltid för utmärkt för snö.

De mer än 250 kilometrarna av skidbackar och78 liftar erbjuder skidorten tillräckligt med utbud för även den mest krävande skid-och snowboardåkaren. Platserna Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris en Oisans och Villard Reculas ingår i denna stora skidort.

För erfarna skidåkare finns det på Pic Blanc, på en höjd av över 3330 meter, La Piste de Sarenne. Den längsta skidbacken i Europa och är en sann upplevelse. Totalt 16 kilometer lång med en höjdskillnad på 1450 meter kommer säkerligen tilltala många.

Särskilt för snowboardåkare finns det en halfpipe i Alpe d'Huez. Den kan du hitta i skidbacken, Premier Tall. Dessutom finns det många offpist för dem som vill göra det. Genom att det är snögaranti i Alpe d'Huez är det också ett bra område för längskidåkare. De 50 km av skidspår består av 30 km och 20 km blå och röda skidspår.

Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine är ansluten till skidstationen Oz. Härifrån går det två gondol-liftar som ansluter dig med de andra liftarna och skidbackarna i detta område.

Läs mer om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=145166 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)