Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets de Pre-Genty

8

Letar du efter en mysig, bekväm stuga i en mångsidig skidort? Då är Chalet Pre-Genty rätt för dig. Beläget på en härligt solig plats i Oz en Oisans hittar du Chalets Pre-Gentys traditionella charmiga franska stugor. Sex- och sjurums  stugorna har även en privat bastu eller bubbelbad. Inredningen med mycket trä ger stugan en varm och mysig atmosfär. Från din balkong ellerterrass har du en fantastisk utsikt över det vackra området Alpe d 'Huez. Pisterna och skidliften ligger inom gångavstånd från din lägenhet, så här är din första utförsåk bara några minuter bort. Den mysiga stugan får dig att känna dig hemma med ett långt matbord där alla kan sitta ner för en utsökt middag och ett mysigt vardagsrum.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 100 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter
 • Närmaste affärer cirka 500 meter

Läs mer

 • Privat bastu i 6- och 7-rumsstugorna
 • Rymliga stugor
 • Perfekt för grupper och familjer
 • Nära till centrum

Faciliteter

 • Wi-Fi i allmänna utrymmen (gratis), på rummet (gratis)
 • Deposition (att betalas kontant eller med kreditkort)
 • Sängkläder ingår (ingen städning under vistelsen)
 • Handdukar inkluderat, (ingen städning under vistelsen)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

Till en kostnad av 225 € per person/vecka kan du boka halvpension. För 160 € per person/vecka, kan du även boka de endast middag. För nyårsmiddag tillkommer är en obligatorisk extra avgift på 39 € per person. Barn mellan 2 och 11 år får rabatt. 3-rätters middag och halvpension serveras i restaurangen La Ferme d'Oz 500 meter från bostaden.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

Skidområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Höjd

3330m
1130m

Skidbackar

67km

80km

54km

49km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 6
Gondobana 9
Stollift 23
Släplift 45

Glaciärer

1

Längdspår

50km

Funparks

Inga

Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine är också känd som ön i solen. Detta område är välsignat med ett genomsnitt på 300 soldagar per år och många av skidbackarna har ett söderläge. Mer än 325 snökanoner som ser till att det nästan alltid finns tillräckligt med snö. Utöver glaciären Des Rousses som är alltid för utmärkt för snö.

De mer än 250 kilometrarna av skidbackar och78 liftar erbjuder skidorten tillräckligt med utbud för även den mest krävande skid-och snowboardåkaren. Platserna Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris en Oisans och Villard Reculas ingår i denna stora skidort.

För erfarna skidåkare finns det på Pic Blanc, på en höjd av över 3330 meter, La Piste de Sarenne. Den längsta skidbacken i Europa och är en sann upplevelse. Totalt 16 kilometer lång med en höjdskillnad på 1450 meter kommer säkerligen tilltala många.

Särskilt för snowboardåkare finns det en halfpipe i Alpe d'Huez. Den kan du hitta i skidbacken, Premier Tall. Dessutom finns det många offpist för dem som vill göra det. Genom att det är snögaranti i Alpe d'Huez är det också ett bra område för längskidåkare. De 50 km av skidspår består av 30 km och 20 km blå och röda skidspår.

Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine är ansluten till skidstationen Oz. Härifrån går det två gondol-liftar som ansluter dig med de andra liftarna och skidbackarna i detta område.

Läs mer om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=94936 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)