Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88


Skidresor till Espace San Bernardo

Skidområdet: Espace San Bernardo

Tillbaka

Skidbackar

27km

81km

45km

7km

160km Totalt

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 1
Stollift 18
Släplift 19

Höjd

2650m
1200m

Glaciärer

Inga

Längdspår

10km

Funparks

Inga

Skidresor till Espace San Bernardo

Espace San Bernardo ligger på gränsen mellan Italien och Frankrike, på en höjd av 1200 meter mitt över Les Arcs som ligger på andra sidan dalen. Området består av franska La Rosière och italienska La Thuile. Tillsammans disponerar dess platser över nästan 150 kilometer pister och vacker panorama utsikt. Stolliftar tar dig till skidområdet ovanför byn La Rosière. Här ifrån kan du även utforska området La Thuile.

 

För alla som tycker om lugn, utrymme och natur, är Espace San Bernardo en angenäm överrasking. De flesta backarna ligger i söderläge och tack vare det höga läget är det inte bara soligt på denna skidort utan även snösäkert. Det finns ett brett urval av backar, utmanande, långa backar och en utbredd snowboardpark. För längdåkare finns det 10 kilometer spår med en vacker utsikt över dalen. Utmärkande för detta område är de breda backarna, som garanterat tilltalar nybörjare och familjer med barn. Om du söker mer spänning rekomenderar vi La Rosière, eftersom det är en av de få franska resmålen där du kan göra helikopterskidåkning.

 

I korthet, Espace San Bernardo har allt för en underbar skidsemester med en kombination av franska och italienska backar!

Karta Espace San Bernardo

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52324 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52324 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52324 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

5 boenden i Espace San Bernardo

Visa alla skidresor i Espace San Bernardo

1 skidort i Espace San Bernardo

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)