Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Les Fermes du Planet

Les Fermes du Planet är en härlig stuga i Valloire. Skidbussen stannar nära bostaden och tar dig till centrum där du hittar massor av trevliga barer, butiker och restauranger. Skidbacken ligger inom gångavstånd. Det finns många typer av utomhusaktiviteter i detta område förutom skidåkning och snowboard. Vad sägs om t.ex. vandring eller längdskidåkning?

Den rymliga stugan har en varm atmosfär tack vare trämöbler och ljusa färger. Vardagsrummet är perfekt för avkoppling efter skidåkningen och det finns en öppen spis. Som om detta inte var nog så finns det också hälso- och fitnessfaciliteter som du kan använda.

Läs mer

  • Trevlig spa-avdelning
  • Rymlig och mysig stuga
  • Öppen spis
  • Skidbuss stannar nära

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52213

Skidområdet: Galibier Thabor

Höjd

2600m
1430m

Skidbackar

14km

38km

66km

32km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 2
Gondobana 0
Stollift 17
Släplift 11

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

1

Galibier - 150 km pister
Valmeinier ch Valloire utgör tillsammans det största skidområdet i Haute Maurienne, nämligen Galibier Thabor. Mer än 75% av pisterna ligger i Valloiere, vilket gör området perfekt för både skid- och snowboardentusiaster. Galbier Thabor bjuder på massor av utmaningar för både nybörjare och avancerade skid- och snowboardåkare.


Välpistade pister och effektiva liftar
Galibier Thabor är en förhållandevis nytt skidområde vilket gör att skidområdet bjuder på ett modernt och effektivt liftsystem. er en forholdsvis ny skisportsdestination, hvilket betyder at området byder på et moderne og velfungerende skiliftsystem. Valmeinier är har ett sammanhängande skidområde med Valloire som är sammanbundet med en linbana som går mellan de två skidområdena. Från Valmeinier 1800 kan du gå fantastiska turer i det vackra skidlandskapet till bland annat Valmeinier 1500, Les Verneys och Valloire.

Valloire och Valmeinier har tillsammans 40 km längdspår som varierar i svårighetsgrad. För dem som önskar finns det också en stor funpark i området med flera olika nivåer för både dem som är nya och dem mer rutinerade.

Besök Val Thorens
Det tar bara cirka 25 minuters att köra från Valmeinier till byn Orelle, där det fnns en skidlift som går upp till Val Thorens som är en del av skidområdet Les Trois Vallées (De tre dalarna). Ett dagskort i Val Thorens kostar cirka 40 euro och kan köpas på plats.

Läs mer om Galibier Thabor

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52213
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=161240 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)