Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 21 april, 7 dagar, 12 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Mont Soleil

Chalet Mont Soleil är en vacker, lyxig stuga i centrum av Plagne. Trots att stugan bara är från 2006 blev den totalrenoverad förra året, och det är mycket snyggt gjort. Utsidan av stugan ser traditionell ut men inne gömmer sig en mycket modern och elegant inredning.

Du kommer till skidliften med skidor, buss eller bil. Efter en lång dag i backarna är det härligt att komma hem till Chalet Mont Soleil. Du kan värma upp dig vid den öppna spisen, njuta av det fullt utrustade köket eller ta en avslappning på spa. Ja, i stugan finns ett riktigt privat spa, där du kan njuta i jacuzzin med utsikt, steka dig i den höga temperaturen i bastun eller njuta av en varm regndusch. Se, det är en avkopplande semester! Njut av en härlig och skön semester i lyx tillsammans med hela familjen eller kompisgänget.

Läs mer

Läge och omgivning

Avstånd till skidlift cirka 2,5 kilometer

Läs mer

  • Lyxig stuga
  • Snyggt privat spa
  • 5 min. till skidliften
  • Modern inredning

Faciliteter

  • Parkeringsgarage
  • Wi-Fi på rummet (gratis)
  • Sängkläder ingår
  • Handdukar inkluderat,

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3250m
1250m

Skidbackar

40km

91km

80km

14km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 2
Gondobana 8
Stollift 35
Släplift 37

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

Inga

La Plagne är ett modernt skidområde med ett stort utbud av olika typer av liftar, så att du har många valmöjligheter. Sammanlagt har området 225 kilometer pist för alla typer av åkare. Den längsta pisten är 15 kilometer lång. Även om La Plagne har pister för avancerade åkare bör man även besöka Paradiski som erbjuder oändliga möjligheter.

Läs mer om La Plagne

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

Skidområdet: Paradiski

Höjd

3250m
1200m

Skidbackar

89km

166km

162km

8km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 4
Gondobana 12
Stollift 66
Släplift 58

Glaciärer

2

Längdspår

153km

Funparks

Inga

Det varierande skidområdet Paradiski har totalt 425 kilometer av skidbackar. Det består av 2 mindre områden Les Arcs, Peisey-Vallandry och La Plagne. Dessa områden är anslutna till varandra genom Vanoise Express. Denna kabelbana har en längd på två kilometer och tar med max 200 personer från den ena sidan till den andra på fyra minuter.

Genom utstäckningen och den stora höjdskillnaden (1250-3417 m) i området, är Paradiski väldigt attraktivt för nybörjare och avancerade åkare, både för skidor och snowboard. För snowboardåkare finns det även 2 funparks och 2 crossbanor. Längdåkare behöver inte heller bli uttråkade; det finns ungefär 130 kilometer spår, utspritt över hela skidområdet.

Det måste vara tydligt att möjligheterna har är så gott som oändliga. Det gäller för skidbackarna (från enkla till väldigt utmanande), men också för områdena. Från de “unga” sprudlande områdena som Les Arcs och La Plagne, till de mer lugna, familjära byarna Montalbert och Peisey-Vallandry. Med två toppar över 3000 meter är snösäkerheten inte något problem.

Läs mer om Paradiski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=156888 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)