Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club Belambra Le Terra Nova

8,3

Intill skidliften, precis vid pisten i Plagne Centre hittar du Hotel Club Belambra Le Terra Nova. Idealiskt beläget för de riktigta vintersport entusiasterna. Mot slutet av dagen kan du åka skidor hela vägen tillbaka till ytterdörren och på morgonen och du har inga ursäkter för att inte sitta i den första liften.

Rummen är rymliga och bekvämt inredda. Från restaurangen har du panoramautsikt över den snötäckta omgivningen. Om solen skiner, kan du också koppla av och njuta av en drink på terrassen. I boendet ingår det halvpension. Hotel Club Belambra Le Terra Nova  har också en mini- och barnklubb och även för vuxna finns det underhållning. Så alla har en trevlig semester på Hotel Club Belambra Le Terra Nova .

Läs mer

  • Ligger vid skidbacken
  • Kul för familjer
  • Ca 100 m till centrm
  • Bastu och gym

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

Frukost och middag serveras som buffé.

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3250m
1250m

Skidbackar

40km

91km

80km

14km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 2
Gondobana 8
Stollift 35
Släplift 37

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

Inga

La Plagne är ett modernt skidområde med ett stort utbud av olika typer av liftar, så att du har många valmöjligheter. Sammanlagt har området 225 kilometer pist för alla typer av åkare. Den längsta pisten är 15 kilometer lång. Även om La Plagne har pister för avancerade åkare bör man även besöka Paradiski som erbjuder oändliga möjligheter.

Läs mer om La Plagne

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

Skidområdet: Paradiski

Höjd

3250m
1200m

Skidbackar

89km

166km

170km

0km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 4
Gondobana 12
Stollift 66
Släplift 58

Glaciärer

2

Längdspår

153km

Funparks

Inga

Det varierande skidområdet Paradiski har totalt 425 kilometer av skidbackar. Det består av 2 mindre områden Les Arcs, Peisey-Vallandry och La Plagne. Dessa områden är anslutna till varandra genom Vanoise Express. Denna kabelbana har en längd på två kilometer och tar med max 200 personer från den ena sidan till den andra på fyra minuter.

Genom utstäckningen och den stora höjdskillnaden (1250-3417 m) i området, är Paradiski väldigt attraktivt för nybörjare och avancerade åkare, både för skidor och snowboard. För snowboardåkare finns det även 2 funparks och 2 crossbanor. Längdåkare behöver inte heller bli uttråkade; det finns ungefär 130 kilometer spår, utspritt över hela skidområdet.

Det måste vara tydligt att möjligheterna har är så gott som oändliga. Det gäller för skidbackarna (från enkla till väldigt utmanande), men också för områdena. Från de “unga” sprudlande områdena som Les Arcs och La Plagne, till de mer lugna, familjära byarna Montalbert och Peisey-Vallandry. Med två toppar över 3000 meter är snösäkerheten inte något problem.

Läs mer om Paradiski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=105663 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)