Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets en Appartementen les Airelles

Chalets en Appartementen les Airelles erbjuder moderna stugor och lägenheter med både pister och centrum mindre än 100 meter bort. Så att du har all underhållning nära till hands. I centrum hittar du flera restauranger där du kan äta ett välsmakande mellanmål med ett gott franskt vin. Du kan också tillaga läckra måltider i det välutrustade köket. Stugorna har en öppen spis och en fin balkong där du kan njuta av kvällssolen.

Läs mer

  • Lyxgt kök i stugan
  • Skidförvaring
  • Rymliga stugor och lägenheter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52328

Skidområdet: Le Grand Domaine

Höjd

2550m
1250m

Skidbackar

24km

37km

77km

27km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 0
Stollift 17
Släplift 28

Glaciärer

Inga

Längdspår

20km

Funparks

1

Runt det berömda bergspasset Col de la Madeleine ligger den vackra skidorten Le Grand Domaine. Den består av två byar; Valmorel och Saint François Longchamp . De flesta husen i Valmorel  och är byggt i traditionell chalet-stil. Den mysiga St. Francois Longchamp ligger på andra sidan av Col de la Madeleine, i Vallée de Maurienne.

 

Le Grand Domaine sträcker sig från 1250 meter till 2550 meters höjd och erbjuder en hel del långa gröna och blå pister, vilket gör den idealisk för nybörjare. Den som söker mer utmaning bör besöka de två svarta puckelpisterna i Col du Gottet och Mottet. alternativt prova den breda 1,5 kilometer långa svarta pisten i La Lauzière. Dessutom är området också känt för sina många naturliga hinder som är perfekt för freestyleåkare. För de som vill åka längre sträckor finns det gott om möjligheter att göra utflykter där du oftast åker utanför pisterna.

Läs mer om Le Grand Domaine

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52328
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188990 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)