Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 9 december, 7 dagar, 10 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets Hameau de Flaine

7,5

I ortsdelen Hameau de Flaine ligger denna vackra, charmiga Chatel Hameau de Flaine. Chatels är idealiska för en semester med en grupp vänner eller med hela familjen. Alla chatels är byggda i en vacker skandinavisk stil och är lugnt beläget.

Inredningen är bekväma och de är utrustade med moderna bekvämligheter för en trevlig vistelse med massor av privatlivet. Det finns en skidbusshållplats inom gångavstånd, så att både centrum av Flaine och de vackra skidbackarna är alltid inom räckhåll. När det finns tillräckligt med snö, du kan även åka skidor tillbaka till chalets! Dessa stugor är ett utmärkt val för en fantastisk semester i vackra Flaine.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Boende skiljer sig vad det gäller inredning/ägare
 • Avstånd till centrum; cirka 3 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 3 kilometer
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 150 meter

Läs mer

 • Vackra trästugor
 • Skidbuss till närmaste skidbacke
 • Perfekt för familjer och grupper
 • Med kör själv eller flyg
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Klass: lyx
 • Autentiskt boende
 • Boendet är ej lämpligt för handikappade personer
 • Deposition (att betalas kontant eller med kreditkort, aterbetalas efter hemkomst)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skidområdet: Le Grand Massif

Höjd

2500m
720m

Skidbackar

41km

107km

118km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 5
Gondobana 5
Stollift 27
Släplift 37

Glaciärer

Inga

Längdspår

50km

Funparks

Inga

Skidområdet Le Grand Massif får med sina ca 266 kilometer skidbackar räknas som ett av Frankrikes vackraste skidområden. Området sträcker ut sig på en höjd mellan 720 och 2500 meter. Varje år får vi många entusiastiska kommentarer från folk som valt Le Grand Massif till sitt semestermål.

Byarna Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt och Flaine tar del av det snösäkra Le Grand Massif, det femte största franska skidområdet. Detta vackra skidområde erbjuder oerhörda möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Nybörjare och medelgoda skidåkare kan ta sig an de många breda skidbackarna, som även är bra anpassade för snowboardåkare.

Freestylers kan söka utmaningar i Le Grand Massif’s tre stora snöparker som är de största i Europa. I Flaine hittar du hardcore Jampark Pro (med bl.a. en half-pipe), i Samoëns trickparadiset Jampark Cool och i Morillon Jampark Kids för barn (men även för deras modiga föräldrar). I alla tre parkerna finns det bl. a. diverse hoppmöjligheter och boardercross. Väldigt erfarna skidåkare kan testa sig själva i backen Gers som är för brant för att preparera. Det finns även gott om möjligheter för offpist-åkning där du kan göra långa åk. En rekommendation är Cascade, en vacker backe som är 14 kilometer lång.

I Flaine finns det knappt några väntetider.

Vid byarna Les Carroz och Samoëns hittar du ett utbrett nätverk av spår. För längdåkare finns det totalt 50 kilometer spår i omgivningen av Le Grand Massif. Samoëns har som enda skidort statusen "Monument Historique'..

Läs mer om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144864 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)