Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

En idealisk kombination av nysnö och massor av sol

Skidresor till Le Massif du Dévoluy

Skidområdet: Le Massif du Dévoluy

Tillbaka

Skidbackar

16km

43km

41km

0km

100km Totalt

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 1
Stollift 4
Släplift 27

Höjd

2500m
1450m

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

Inga

Skidresor till Le Massif du Dévoluy

Skidområdet för Superdévoluy och La Joue du Loup; Le Massif du Dévoluy, är ett utmärkt område som är avsett för skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer. Det är ett av de största områdena i södra Alperna. Här möts snön från norr med solen från söder, kort sagt en perfekt kombination.

De låga skidbackarna är lite flackare och därmed perfekta för nybörjare på skidor eller snowboard. De högre belägna skidbackarna erbjuder ofattbara möjligheter för avancerade åkare. För de riktigt våghalsiga finns det goda möjligheter för offpist och utmanande svarta pister, såsom den svarta skidbacken La Mure. För freestylers (skidåkare, snowboardåkare, snowpladers) finns det i Superdévoluy snöparken 'Mushroom Park' med half-pipe, quarter-pipe, flera hopp och boardercross. Även de skidåkare som ännu inte är så erfarna, kan lära känna freestylen här.

En stor del av skidbackarna i Superdévoluy ligger i norrläge, vilket ger en stor snösäkerhet. Dessutom utökas tillverkningen av konstsnö regelbundet så att även de lägre delarna och dalarna kan hållas på en bra nivå.

Längdskidåkare kan utnyttja de 35 kilometer spår som finns; skaffa ett speciellt liftkort för längdåkning i Superdévoluy eller La Joue du Loup på plats.

Karta Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52332 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

28 boenden i Le Massif du Dévoluy

Visa alla skidresor i Le Massif du Dévoluy

2 skidorter i Le Massif du Dévoluy

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)