Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 6 januari, 7 dagar, 8 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets de la Lauzière

8,1

Chalets de la Lauzière består av flera vackra stugor med ett lugnt läge. De är snyggt och bekvämt inredda. Tillsammans delar en härlig uppvärmd inomhuspool och en bastu. Liften ligger bara 200 meter bort, så  en kort promenad, sen är du redo för en fartfylld dag i pisterna.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 250 meter
 • Avstånd till flygplats cirka 189 kilometer
 • Avstånd till tågstation cirka 24 kilometer
 • Avstånd till busshållplats 400

Läs mer

 • Bekväma stugor
 • Lugnt läge
 • Inomhuspool
 • Bastu

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception (öppen från 09:30 till 12:00 pm och från 16:00till 19:00 timmar, öppna vid ankomst (er) från 08:00 till 12:00 timmar och från 16:00till 19:00 timmar)
 • Ingen hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

 Mot en extra kostnad på 135 € per person per vecka kan du boka halvpension. Måltiderna serveras i restaurangen Stop som ligger på Chalet Eden 200 meter bort.

I halvpension ingår det en frukostbuffé på morgonen med färskt pålägg, nybakat bröd och crossaint och/eller chokladbröd. På kvällen serveras det en 3-rätters middag.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

Skidområdet: Le Massif du Dévoluy

Höjd

2500m
1450m

Skidbackar

16km

43km

41km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 1
Stollift 4
Släplift 27

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

Inga

Skidområdet för Superdévoluy och La Joue du Loup; Le Massif du Dévoluy, är ett utmärkt område som är avsett för skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer. Det är ett av de största områdena i södra Alperna. Här möts snön från norr med solen från söder, kort sagt en perfekt kombination.

De låga skidbackarna är lite flackare och därmed perfekta för nybörjare på skidor eller snowboard. De högre belägna skidbackarna erbjuder ofattbara möjligheter för avancerade åkare. För de riktigt våghalsiga finns det goda möjligheter för offpist och utmanande svarta pister, såsom den svarta skidbacken La Mure. För freestylers (skidåkare, snowboardåkare, snowpladers) finns det i Superdévoluy snöparken 'Mushroom Park' med half-pipe, quarter-pipe, flera hopp och boardercross. Även de skidåkare som ännu inte är så erfarna, kan lära känna freestylen här.

En stor del av skidbackarna i Superdévoluy ligger i norrläge, vilket ger en stor snösäkerhet. Dessutom utökas tillverkningen av konstsnö regelbundet så att även de lägre delarna och dalarna kan hållas på en bra nivå.

Längdskidåkare kan utnyttja de 35 kilometer spår som finns; skaffa ett speciellt liftkort för längdåkning i Superdévoluy eller La Joue du Loup på plats.

Läs mer om Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=40787 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)