Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 7 april, 7 dagar, 12 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets La Crête du Berger

5,9

Chalets La Crête du Berger består av ett antal charmiga fristående stugor,strax utanför centrala Joue du Loup. De är vackert belägna i utkanten av dalen med en imponerande utsikt över den snötäckta omgivningen. Centrum är bara några minuters promenad bort och liften ligger 500 m från stugan.

Stugorna i La Crête du Berger är ganska nya, men eftersom de är byggda helt i trä har de den typiska charmen av en äkta chalet. Varje chalet har 2 lägenheter. De är mysiga och bekvämt inredda och har en härlig solig terrass eller balkong. En trevlig extra grej är den uppvärmda poolen. Här kan du koppla av efter en dag i pisterna.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum cirka 900 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 500 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 500 meter

Läs mer

 • Charmiga, fristående stugor
 • Idealiskt för familj och grupp av vänner
 • Fantastisk utsikt över dalen
 • Uppvärmd pool

Faciliteter

 • Turistskatt: cirka 0,40 € (euro) per person per natt att betalas kontant eller med kreditkort (betalas på plats, måste)
 • Hyra sänglinnenpaket: på begäran cirka 8,00 € (euro) per person per vecka/veckor (betalas på plats)
 • Hyra badhanddukspaket: på begäran cirka 4,00 € (euro) (betalas på plats)
 • Hyra badhanddukspaket: på begäran cirka 3,00 € (euro) (betalas på plats)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

 Mot en kostnad av 135 € per person och vecka kan du boka halvpension. Halvpension serveras i restaurang Hollandaise som ligger cirka 500 meter bort.

I halvpension ingår en stor frukostbuffé med ett urval av bröd, pålägg, müsli, nybakade croissanter, choklad bakverk, ägg och pannkakor. På kvällen finns en omfattande tre-rätters middag.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

Skidområdet: Le Massif du Dévoluy

Höjd

2500m
1450m

Skidbackar

16km

43km

41km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 1
Stollift 4
Släplift 27

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

Inga

Skidområdet för Superdévoluy och La Joue du Loup; Le Massif du Dévoluy, är ett utmärkt område som är avsett för skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer. Det är ett av de största områdena i södra Alperna. Här möts snön från norr med solen från söder, kort sagt en perfekt kombination.

De låga skidbackarna är lite flackare och därmed perfekta för nybörjare på skidor eller snowboard. De högre belägna skidbackarna erbjuder ofattbara möjligheter för avancerade åkare. För de riktigt våghalsiga finns det goda möjligheter för offpist och utmanande svarta pister, såsom den svarta skidbacken La Mure. För freestylers (skidåkare, snowboardåkare, snowpladers) finns det i Superdévoluy snöparken 'Mushroom Park' med half-pipe, quarter-pipe, flera hopp och boardercross. Även de skidåkare som ännu inte är så erfarna, kan lära känna freestylen här.

En stor del av skidbackarna i Superdévoluy ligger i norrläge, vilket ger en stor snösäkerhet. Dessutom utökas tillverkningen av konstsnö regelbundet så att även de lägre delarna och dalarna kan hållas på en bra nivå.

Längdskidåkare kan utnyttja de 35 kilometer spår som finns; skaffa ett speciellt liftkort för längdåkning i Superdévoluy eller La Joue du Loup på plats.

Läs mer om Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=80694 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)