Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 6 januari, 7 dagar, 10 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets Le Hameau des Cimes

Chalets Le Hameau des Cimes är trevliga fristående stugor inom gångavstånd till La Joue du Loup centrum. De är i ett lugnt område och nästan precis vid pisterna (50m). Vilket gör att du på morgonen kan du vara en av de första att åka ner för den nya pudersnön .

 

Stugorna är stora och har sovplatser för tio personer vilket detta boende det perfekt för en semester med hela familjen eller en stor grupp vänner. Stugorna är mysiga och traditionellt inredda, utrustade med ett modernt öppet kök.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 500 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter
 • Närmaste (mini) mataffär cirka 500 meter
 • Närmaste restaurang cirka 50 meter

Läs mer

 • Fristående stugor
 • 50 meter från pister
 • Modernt kök

Faciliteter

 • Reception (central reception)
 • Ingen hiss
 • Parkeringsgarage
 • Boendet är ej lämpligt för handikappade personer

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

Mot en extra kostnad på 135 € per person per vecka kan du boka halvpension. Måltiderna serveras i restaurangen Stop som ligger på Chalet Eden 50 meter bort.

I halvpension ingår det en frukostbuffé på morgonen med färskt pålägg, nybakat bröd och crossaint och/eller chokladbröd. På kvällen serveras det en 3-rätters middag.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

Skidområdet: Le Massif du Dévoluy

Höjd

2500m
1450m

Skidbackar

16km

43km

41km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 1
Stollift 4
Släplift 27

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

Inga

Skidområdet för Superdévoluy och La Joue du Loup; Le Massif du Dévoluy, är ett utmärkt område som är avsett för skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer. Det är ett av de största områdena i södra Alperna. Här möts snön från norr med solen från söder, kort sagt en perfekt kombination.

De låga skidbackarna är lite flackare och därmed perfekta för nybörjare på skidor eller snowboard. De högre belägna skidbackarna erbjuder ofattbara möjligheter för avancerade åkare. För de riktigt våghalsiga finns det goda möjligheter för offpist och utmanande svarta pister, såsom den svarta skidbacken La Mure. För freestylers (skidåkare, snowboardåkare, snowpladers) finns det i Superdévoluy snöparken 'Mushroom Park' med half-pipe, quarter-pipe, flera hopp och boardercross. Även de skidåkare som ännu inte är så erfarna, kan lära känna freestylen här.

En stor del av skidbackarna i Superdévoluy ligger i norrläge, vilket ger en stor snösäkerhet. Dessutom utökas tillverkningen av konstsnö regelbundet så att även de lägre delarna och dalarna kan hållas på en bra nivå.

Längdskidåkare kan utnyttja de 35 kilometer spår som finns; skaffa ett speciellt liftkort för längdåkning i Superdévoluy eller La Joue du Loup på plats.

Läs mer om Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188790 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)