Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 7 april, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club Chalets Margot

Hotel Club Chalets Margot är ett mysigt hotell som är känt för utmärkt service och bra mat. Den har varit mycket populär bland våra gäster genom åren. Utöver de tjänster som de erbjuder, kan man säga att hotellets läge är också utmärkt. På bara 5 minuters gångavstånd ligger Superdévoluys mysiga centrum. Här kan du njuta av de roliga barer och restauranger. Dessutom finns de underbara skidbackarna i detta kompakta skidområde, bokstavligen runt hörnet. Innan du vet det, står du på skidor för att utforska de olika pisterna.

Är du trött efter en lång dag i skidbacken? Då kan du använda en av de många hälsoavdelningarna, som du i de flesta fall kan använda gratis. Och om ditt barn har någon energi kvar, så att de kan ha kul med hotellets underhållning. Detta mysiga hotell är ett bra val för en lyckad semester i snön.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 200 meter
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 100 meter
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 100 meter

Läs mer

 • Stämingsfullt hotell
 • Centralt område
 • Många gratis saker att göra i hälsoavdelningen
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception (lördag från kl. 08:00 till 12:00 och från kl. 14:00 till 19:30)
 • Hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukost serveras som en buffé och middag är det en tre-rättersmiddag. En gång i veckan är det en tartiflette- och raclette kväll.

Om du bokar med helpension ingår även lunch buffé, med ett val av en förrätt och varmrätt eller varmrätt och dessert. Det är också möjligt att förbeställa matsäck. Ange detta vid ankomsten till receptionen. Till middag finns det också salladsbar, bistromeny och desserter.

HELPENSION

  8 dagar 23.12 - 07.04 1295,70:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

  Skidområdet: Le Massif du Dévoluy

  Höjd

  2500m
  1450m

  Skidbackar

  16km

  43km

  41km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 0
  Gondobana 1
  Stollift 4
  Släplift 27

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  35km

  Funparks

  Inga

  Skidområdet för Superdévoluy och La Joue du Loup; Le Massif du Dévoluy, är ett utmärkt område som är avsett för skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer. Det är ett av de största områdena i södra Alperna. Här möts snön från norr med solen från söder, kort sagt en perfekt kombination.

  De låga skidbackarna är lite flackare och därmed perfekta för nybörjare på skidor eller snowboard. De högre belägna skidbackarna erbjuder ofattbara möjligheter för avancerade åkare. För de riktigt våghalsiga finns det goda möjligheter för offpist och utmanande svarta pister, såsom den svarta skidbacken La Mure. För freestylers (skidåkare, snowboardåkare, snowpladers) finns det i Superdévoluy snöparken 'Mushroom Park' med half-pipe, quarter-pipe, flera hopp och boardercross. Även de skidåkare som ännu inte är så erfarna, kan lära känna freestylen här.

  En stor del av skidbackarna i Superdévoluy ligger i norrläge, vilket ger en stor snösäkerhet. Dessutom utökas tillverkningen av konstsnö regelbundet så att även de lägre delarna och dalarna kan hållas på en bra nivå.

  Längdskidåkare kan utnyttja de 35 kilometer spår som finns; skaffa ett speciellt liftkort för längdåkning i Superdévoluy eller La Joue du Loup på plats.

  Läs mer om Le Massif du Dévoluy

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=39819 #!


  Resenärer

  Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)