Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 9 december, 7 dagar, 12 personer inkl. liftkort ,

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Le Husky - Med catering

Vill du komma bort på en skidsemester där du inte behöver tänka på matlagning och andra vardagliga bestyr? Då är Charlet le Husky rätt semesterbostad för dig. Här tillagas måltiderna åt dig i ditt eget stora kök. Denna stuga är byggd i traditionell Savoyard-stil och är perfekt för en gruppresa. Pisterna ligger bara 150 m bort och om vädret tillåter kan du åka hela vägen tillbaka till stugan på eftermiddagen. Centrala Hameau Bettaix ligger bara 50 m bort och Les Menuires 4 km. Med den nybyggda skidliften tar du dig dit på 5 minuter.

 

Efter en lång dag i pisterna kan du och ditt sällskap slå er ner i den bekväma soffgruppen och spela sällskapsspel vid det stora bordet, medan maten förbereds åt er i köket. Stugan har tre våningar och bekvämligheter som till exempel uppvärmt skidskåp, bastu, och på terrassen hittar du en jacuzzi där du utan problem kan slappna av efter en aktiv dag. På Charlet le Husky kommer du utan tvekan få en fantastisk semester. 

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; Hameau de Bettaix cirka 50 meter, Les Menuires cirka 4,1 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 3,8 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 150 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 150 meter

Läs mer

 • Stuga med catering
 • Bastu och jacuzzi
 • 150 m från pisterna
 • Perfekt för gruppresor
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Totalt antal våningar: antal: 3
 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Ingen hiss
 • Wi-Fi

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Cateringservice

I cateringtjänsten ingår 7x frukostar, 6x fikor med tårta eller en rejäl mellanmål, och 6x 3-rätters middagar, tillagad åt dig i stugan. För barn 11 år eller yngre finns en särskild 2-rätters barnmeny till middag, som kommer att serveras runt 18:00. Den vanliga middagen serveras runt 19:30.

På begäran är det möjligt att boka i lunch till en kostnad av € 7,50 per person per/dag.

 

Observera att catering inte inkluderar drycker.

Läskedrycker och fruktjuicer: 1 euro

Öl och vin: 1.50 euro

Du kan också välja en dryckespaket. Kostnaden för vuxna 40 euro och för barn 30 euro.

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3230m
1300m

Skidbackar

38km

62km

60km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 5
Stollift 23
Släplift 20

Glaciärer

Inga

Längdspår

28km

Funparks

Inga

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skidområdet: Les Trois Vallées

Höjd

3230m
1100m

Skidbackar

73km

217km

310km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 33
Stollift 40
Släplift 105

Glaciärer

1

Längdspår

132km

Funparks

Inga

I Savoie ligger pudersnöparadiset Les Trois Vallées. Val Thorens, Den högst belägna franska skidorten med ett centrum på 2300 meter, ligger i detta vackra område. Härifrån går många liftar som tar dig till ännu högre belägna skidbackar. Les Trois Vallées är det största anslutna skidområdet i hela världen. Med 180 liftar och 600 kilometer preparerade skidbackar kommer du att uppleva en riktig upptäcktsfärd.

För snowboardåkare finns det en funpark, halfpipe och en boardercross. Dessutom finns det praktiskt taget obegränsade offpist möjligheter under ledning. I Val Thorens går det knappt att åka längdskidor. Men det kan du däremot göra i de lägre belägna områdena Méribel, La Tania och Les Menuires.

Om du vistas i Les Trois Vallées så kan du välja mellan två olika liftkort. Ett för platsen själv: Val Thorens (140 km. av skidbackar), Les Menuires/St. Martin de Belleville (160 km. av skidbackar) eller Méribel (150 km. av skidbackar) och ett för hela skidområdet Les Trois Vallées (600 km. av skidbackar). För de ännu inte så avancerade åkarna kommer ett liftkort för själva platsen att vara tillräckligt. För de riktiga fantasterna som gillar att göra långa turer, passar liftkortet för hela Trois Vallées-området bäst. Vi rekommenderar att du väljer liftkort före avresan, eftersom du betalar betydligt mer för det på plats! (OBS! För de första veckorna på försäsongen och de sista veckorna av säsongen säljs det inga Les Trois Vallées liftkort).

Läs mer om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6123478 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)