Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 6 januari, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Hotell Alté Névé

7,7

I den vackra Chalet Hotell Alte Névé blir du välkommen av familjen Dides. De kommer att göra en minnesvärd skidsemester. Anläggningen har en härlig lugnt läge och är därför mycket lämplig för en avkopplande semester. Trots det lugna belägna är allt du behöver under din vistelse, inom räckhåll. Skidbussen stannar precis utanför hotellet dörren, och tar dig på några minuter till Morzine vackra skidbackar. Skidbussen kan också användas för att besöka den charmiga staden. Njut av de underbara lokala rätter, som kockarna förbereda noga för dig i stadens mysiga restauranger. Efter en lång dag i skidbacken kan du njuta av anläggningens bad pool, bastu och jacuzzi. Så att du kan njuta av en dag i skidbacken!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 400 meter
 • Avstånd till busshållplats cirka 5 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 400 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 400 meter

Läs mer

 • Liftkort för Les Portes du Soleil ingår
 • Lugnt område
 • Trevligt familjehotell
 • Fritt tillträde till poolen, bastun och jacuzzin
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Reception (öppen från kl. 09:00 till kl. 21:00) (central reception)
 • Hiss
 • Värdeskåp (på rummet)
 • Lobby

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Mot ett tillägg på € 122 per person/vecka kan du boka helpension.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skidområdet: Les Portes du Soleil

Höjd

2400m
950m

Skidbackar

65km

247km

298km

40km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 10
Stollift 81
Släplift 102

Glaciärer

Inga

Längdspår

190km

Funparks

Inga

Skidområdet Les Portes du Soleil består av cirka 650 kilometer skidbackar, utspritt över Frankrike och Schweiz. På grund av detta är det också ett av de största skidområdena i världen. Totalt sett finns det mer än 200 släp- och stolliftar. Varje år blir skidområdet större och mer modernt, med snabba stolliftar och kabiner. Under högsäsongen behöver du stå i kö lite längre tid i Les Portes du Soleil. Skidområdet är mycket utbrett och ofta använder man sig av två liftar som går bredvid varandra.

Skidområdet erbjuder stora möjligheter för såväl nybörjare som avancerade åkare. För nybörjare finns det många blå skidbackar, riktigt avancerade skid- och snowboardåkare kan bland annat pröva lyckan i den legendariska branta skidbacken Mur Suisse (den schweiziska muren). Mur Suisse är en superbrant svart skidbacke. Den lägsta skidbacken är en röd skidbacke som är 7 kilometer lång och ligger i den Schweiziska delen av Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har man markerat diverse olika rutter för skidåkare på olika nivåer. Genom dessa olika rutter kan du på ett enkelt sätt lära känna en stor del av skidområdet.

För snowboardåkare finns det flera halfpipes och snöparker i området. I Les Portes du Soleil kan du gränslöst turnera runt och du kommer verkligen ha kul! Les Portes du Soleil är med sitt höga läge väldigt snösäkert. Dessutom använder man sig av snökanoner i området så att du under hela säsongen kan njuta av de vita skidbackarna.

Läs mer om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144932 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)