Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 14 april, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club Belambra Le Viking

8

Beläget på ett unikt läge i pisterna vid Morzine ligger Hotel Club Belambra Le Viking. Hotellet ligger på en platå ovanför byn och erbjuder fantastisk panoramautsikt över det omgivande området. Pisterna är bokstavligen precis utanför dörren, så Hotel Club Belambra Le Viking är idealisk för ivriga vinternsportfanatiker eller om du bara vill ha nära till backarna.

Hotellet är modern och med massor av atmosfär. I hotellets bar kan du koppla av runt den öppna spisen och från restaurangen har du en vacker utsikt över byn nedanför. Du kan även koppla av i den uppvärmda inomhuspoolen. Eller välja att njuta en stund i bastun. På Hotel Club Belambra Le Viking kommer du att få en underbar och avkopplande semester!

Läs mer

 • Liftkort för Les Port du Soleil ingår
 • Unikt läge i skidbacken
 • Panoramautsikt över byn
 • Solterrass
 • Uppvärmd pool
 • Med kör själv eller flyg
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 71
 • Totalt antal våningar: antal: 6
 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Klass: komfort

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

HELPENSION

  8 dagar 23.12 - 14.04 1547,70:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

  Skidområdet: Les Portes du Soleil

  Höjd

  2400m
  950m

  Skidbackar

  65km

  247km

  298km

  40km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 3
  Gondobana 10
  Stollift 81
  Släplift 102

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  190km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Les Portes du Soleil

  Skidområdet Les Portes du Soleil består av cirka 650 kilometer pist, utspritt sydöstra Frankrike och Schweiz, strax norr om bergsområdet Le Grand Massif. Detta är det också ett av de största skidområdena i världen. Totalt sett finns det mer än 200 liftar. Varje år blir skidområdet större och mer modernt, med snabba stol- och kabinliftar. På skidresor till Les Portes du Soleil under högsäsongen får du stå i kö lite längre tid, men ofta använder man sig av två liftar som går bredvid varandra.

  Skidområdet erbjuder stora möjligheter för såväl nybörjare som avancerade åkare. För nybörjare finns det många blå pister, riktigt avancerade skid- och snowboardåkare kan bland annat pröva sina färdigheter i den legendariska branta skidbacken Mur Suisse (den schweiziska muren). Mur Suisse är en superbrant orange pist (lokal benämning för svårare än svart). Den lägsta pisten är en röd på 7 kilometer och ligger i den Schweiziska delen av Les Portes du Soleil.

  För snowboardåkare finns det flera halfpipes och snöparker i området. Les Portes du Soleil är med sitt höga läge väldigt snösäkert. Dessutom använder man sig av snökanoner i området så att du under hela säsongen kan njuta av de vita skidbackarna.

  De populära skidorterna

  Huvidskidorten i detta fantastiska skidområde är Morazine, som är en familjevänlig skidort där du även hittar flera aktiviteter utanför skidåkningen. För de riktigt duktiga åkarna kan du hyra en guide och de dig ut i orörd offpist. Skulle du mot förmodan tröttna på snö finns här goda shoppingmöjligheter och avkopplande spa. Byn är dessutom en av de få i franska Alperna som bevarat sin traditionella Svoyard-arkitektur.

  Ovanför Morazine på 1800 meters höjd hittar du Avoriaz, en mysig by med massor av aktiviteter. Reser du med familjen och vill utforska de brantare pisterna finns här både skidskola och barnpassning där barnen kan öva på sin skidåkning eller leka med de andra barnen. Det är även från Avoriaz du tar dig till Schweiz, antingen via den branta pisten Le Mur eller någon av de mindre branta vägarna.

  Châtel är en stad som trots sin relativt stora storlek behållit sin traditionella arkitekter och mysiga atmosfär. I byns två centrum hittar du ett bra utbud av restauranger, pubar, och bussar som kör mellan stadsdelarna. I stadens utkant finner du de mysiga alpstugorna som staden gjort sig så känd för.

  Skidresor till Les Portes du Soleil – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Portes du Soleil. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Les Portes du Soleil

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=119569 #!


  Resenärer

  Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)