Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club Belambra Le Viking

7,9

Beläget på ett unikt läge i pisterna vid Morzine ligger Hotel Club Belambra Le Viking. Hotellet ligger på en platå ovanför byn och erbjuder fantastisk panoramautsikt över det omgivande området. Pisterna är bokstavligen precis utanför dörren, så Hotel Club Belambra Le Viking är idealisk för ivriga vinternsportfanatiker eller om du bara vill ha nära till backarna.

Hotellet är modern och med massor av atmosfär. I hotellets bar kan du koppla av runt den öppna spisen och från restaurangen har du en vacker utsikt över byn nedanför. Du kan även koppla av i den uppvärmda inomhuspoolen. Eller välja att njuta en stund i bastun. På Hotel Club Belambra Le Viking kommer du att få en underbar och avkopplande semester!

Läs mer

  • Liftkort för Les Port du Soleil ingår
  • Unikt läge i skidbacken
  • Panoramautsikt över byn
  • Solterrass
  • Uppvärmd pool

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skidområdet: Les Portes du Soleil

Höjd

2400m
950m

Skidbackar

65km

247km

298km

40km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 10
Stollift 81
Släplift 102

Glaciärer

Inga

Längdspår

190km

Funparks

Inga

Skidområdet Les Portes du Soleil består av cirka 650 kilometer skidbackar, utspritt över Frankrike och Schweiz. På grund av detta är det också ett av de största skidområdena i världen. Totalt sett finns det mer än 200 släp- och stolliftar. Varje år blir skidområdet större och mer modernt, med snabba stolliftar och kabiner. Under högsäsongen behöver du stå i kö lite längre tid i Les Portes du Soleil. Skidområdet är mycket utbrett och ofta använder man sig av två liftar som går bredvid varandra.

Skidområdet erbjuder stora möjligheter för såväl nybörjare som avancerade åkare. För nybörjare finns det många blå skidbackar, riktigt avancerade skid- och snowboardåkare kan bland annat pröva lyckan i den legendariska branta skidbacken Mur Suisse (den schweiziska muren). Mur Suisse är en superbrant svart skidbacke. Den lägsta skidbacken är en röd skidbacke som är 7 kilometer lång och ligger i den Schweiziska delen av Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har man markerat diverse olika rutter för skidåkare på olika nivåer. Genom dessa olika rutter kan du på ett enkelt sätt lära känna en stor del av skidområdet.

För snowboardåkare finns det flera halfpipes och snöparker i området. I Les Portes du Soleil kan du gränslöst turnera runt och du kommer verkligen ha kul! Les Portes du Soleil är med sitt höga läge väldigt snösäkert. Dessutom använder man sig av snökanoner i området så att du under hela säsongen kan njuta av de vita skidbackarna.

Läs mer om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=119569 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)