Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 25 november, 7 dagar, 4 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Résidence Hameau du Borsat

6,6

Résidence Le Hameau du Borsat är ett storskaligt bostadsområde i den livliga Tignes Val Claret. Lägenheterna är fördelade på två byggnader och ligger nära skidliften till Grande Motte-glaciären.

Lägenheterna i Résidence Le Hameau du Borsat är enkelt men snyggt inredda. Efter en dag i backen är det skönt att komma in till det trevliga centrum som du når på bara ett par minuter. Du kan äta på en av de mysiga restaurangerna eller så kan du gå till afterski, för att avsluta dagen med stil.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum cirka 200 meter
 • Avstånd till flygplats Geneve cirka 200 kilometer: Lyon cirka 200,0 kilometer
 • Avstånd till tågstation Gare du Bourg Saint Maurice cirka 32 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 200 meter

Läs mer

 • Smarta lägenheter
 • Nära liften till Grande Motte glaciären
 • Ekonomiskt bra val
 • Med buss eller kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception (lördag från kl. 08:00 till 12:00 och från kl. 14:00 till 20:00, öppna torsdag och fredag från kl. 09:00 till 12:00 och från kl. 16:00 till 19:00, öppna: söndag t.m tisdag från kl. 09:00 till 12:00 och från kl. 16:00 till 19:00, stängd den onsdag)
 • Parkeringsgarage cirka 400 meter
 • Parkeringsplats cirka 400 meter

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52181

Skidområdet: L'Espace Killy

Höjd

3456m
1550m

Skidbackar

41km

88km

120km

51km

Liftar

Tåg 2
Kabinbana 4
Gondobana 5
Stollift 39
Släplift 28

Glaciärer

2

Längdspår

44km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i L’Espace Killy

L’Espace Killy är samlingsnamnet för det berömda skidområdet i Frankrike som omsluter skidområdena Tignes och Val d'Isère, söder om Paradiski vid Italiens landsgräns. Skidresor till Espace Killy ger dig möjlighet att åka skidor i ett mycket stort område med ovanligt stora höjdskillnader. Avancerade skidåkare kommer att imponeras över det stora utbudet av svarta pister och offpist möjligheterna. Nybörjare och de som gillar mer avslappnad åkning kan njuta av de breda blå pisterna på lägre höjd. Här är snösäkerheten hög och L’Espace Killy är ett av de bästa vintersportområdena i Alperna.

”La Face” vid Roche de Bellevarde är en svart pist som börjar på en bergets topp (2827 m ö.h.) och slutar en kilometer längre ner i Val d'Isère. ”Le SPOT” är perfekt för friåkare, med ett opreparerat område som är tillgängligt med stolliften Col des Ves, nära Tignes. Du kan också testa dina gränser i 2 boardercrossbanor, 2 halfpipes och 2 snöparker.

I L’Espace Killy finns det två glaciärer, som gör det möjligt att åka skidor tio av årets tolv månader. Glaciärerna är definitivt värda ett besök då det sällan är lång väntetid vid liftarna. Liftsystemet är modernt och väl genomtänkt med en hel del stolliftar omslutna av vindskydd, gondol- och kabelliftar som snabbt tar dig upp för berget.

Områdets två fantastisk skidorter

På Skidresor till L’Espace Killy kan du välja att bo i antingen Tignes eller Val d’Isèr. Tignes ligger vid foten av den höga glaciären Grand Motte och består av fem byar, som etapper vandrar upp för berget. Le Lac och Val Claret är de mest kända, men du kan även besöka Les Brevieres, Les Boisses och Claret med skidbussen som kör emellan byarna. Tignes erbjuder hen hel del aktiviteter utanför pisterna och ett varierat utbud av afterski och nattliv, dock inte lika stort som i grannstaden Val d’Isère.

Val d’Isère är en före detta lantbruksort som utvecklats till att bli Frankrikes mest kända skidort, men lyckats behålla sin traditionella charm. Hit kommer både elitskidåkare och barnfamiljer för att spendera härliga skidresor. Kanske är det tack vare närheten till två glaciärer, men det kan också vara det stora utbudet av aktiviteter, underhållning, afterski, nattliv och restauranger som lockar.

Skidresor till L’Espace Killy – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till L’Espace Killy. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om L'Espace Killy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52181
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=104671 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)