Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Hotel Club Belambra Cachette

Tillbaka
 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club Belambra Cachette

6,7

Idealisk beläget i Arc 1600 ligger Hotel Club Belambra Cachette. Här bor du i stadens centrum och direkt vid skidbacken, så allt du behöver för en lyckad vintersport finns här nära till hands.

Rummen är snyggt och bekvämt och vissa rum har med balkong, där du har en vacker utsikt över dalen. Det ingår en bra halvpension, som ingår frukost och middag. Under tiden du äter kan du njuta av panoramautsikt från restaurangen.

Vill du efter en aktiv dag i skidbacken koppla av? Då kan du koppla av i Hotel Club Belambra Cachette. Så du är avkopplad för en ny dag i pisten.

Läs mer

  • Tilltalande hotell
  • Direkt vid skidbacken
  • Stor solterrass
  • Bastu och gym
  • Centralt läge

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

Skidområdet: Paradiski

Höjd

3250m
1200m

Skidbackar

89km

166km

170km

0km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 4
Gondobana 12
Stollift 66
Släplift 58

Glaciärer

2

Längdspår

153km

Funparks

Inga

Det varierande skidområdet Paradiski har totalt 425 kilometer av skidbackar. Det består av 2 mindre områden Les Arcs, Peisey-Vallandry och La Plagne. Dessa områden är anslutna till varandra genom Vanoise Express. Denna kabelbana har en längd på två kilometer och tar med max 200 personer från den ena sidan till den andra på fyra minuter.

Genom utstäckningen och den stora höjdskillnaden (1250-3417 m) i området, är Paradiski väldigt attraktivt för nybörjare och avancerade åkare, både för skidor och snowboard. För snowboardåkare finns det även 2 funparks och 2 crossbanor. Längdåkare behöver inte heller bli uttråkade; det finns ungefär 130 kilometer spår, utspritt över hela skidområdet.

Det måste vara tydligt att möjligheterna har är så gott som oändliga. Det gäller för skidbackarna (från enkla till väldigt utmanande), men också för områdena. Från de “unga” sprudlande områdena som Les Arcs och La Plagne, till de mer lugna, familjära byarna Montalbert och Peisey-Vallandry. Med två toppar över 3000 meter är snösäkerheten inte något problem.

Läs mer om Paradiski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=106052 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)