Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 7 april, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotell Paradiso

Hotell Paradiso är ett utmärkt val för ett underbart vinteräventyr. Det mysiga, traditionella hotell ligger 10 minuter från Livigno centrum. Det finns en gratis transferbuss som tar dig till och från centrum. Pisten ligger bara 100 meter från hotellet. Den gästvänliga familjen Canepari och dess personal finns alltid till hands för att hjälpa dig och göra det mesta av din semester.

 

Den traditionella stilen på hotellet är återkommande  även i rummen som är bekväma, rymliga och har en balkong med fantastisk utsikt. De har också ett modernt badrum och WiFi. Det rekommenderas att besöka spaet, med bland annat en finsk bastu och jacuzzi. Här bor du med halvpension och måltiderna är utsökt. På morgonen kan du välja mellan en mängd olika alternativ, och på kvällen finns traditionella italienska och internationella rätter.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till centrum: cirka 1500 meter
 • Avstånd till flygplats cirka 190 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 225 meter

Läs mer

 • Drivs av den välkomnande familjen Canepari
 • Bra mat
 • Lugnt läge
 • 100m från pisten
 • Spa-anläggningar
 • Med buss eller kör själv

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 31
 • Totalt antal våningar: antal: 3
 • Totalt antal byggnader: antal: 2
 • Reception

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

På morgonen serveras en stor frukostbuffé. På kvällen serveras en meny där du kan välja mellan traditionell Valtellina, italienska och internationella rätter.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346

Skidområdet: Livigno

Höjd

3000m
1800m

Skidbackar

20km

55km

40km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 14
Släplift 16

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

På den italienska/schweiziska gränsen ligger skidområdet Livigno. Livigno är ett av de största och högst belägna skidområdena i Italien och är därmed väldigt snösäkert under hela säsongen! Livigno i Italien är en skattefri stad, vilket innebär att det mesta är billigt i byn och detta gör att en veckas skidresa här kan bli väldigt billig. Skidområdet har mycket att erbjuda för både nybörjare och erfarna skidåkare. Livigno är ett vinterparadis för snowboardåkare eftersom det är få transportsträckor och backarna är breda och långa. För dig som gillar att hoppa och göra tricks, ska du ta en tur till Mottolino där det finns en stor funpark för alla nivåer med över 27 hinder, half-pipe, och boardercross. Denna snowparken är världskänd och det är även här det årliga eventet Nine Knights håller till. För dig som hellre åker på längden är Livigno ett väldigt populärt resmål eftersom det finns cirka 30 km spår för alla typer av nivåer.

Skidorten ligger på 1816 meters höjd, och du kan alltid vara säker på att det garanterat finns snö. Något annat som också är värt att nämna är att Livigno är en av de solsäkraste orterna i Europa. Detta bådar bra för en perfekt skidresa med mycket sol och snö.

Livigno erbjuder också på fantastisk shopping, vilket naturligtvis beror på att staden är skattefri. När dagens skidåkning är över, bjuder Livigno på italiensk charm i de många barer, kaféer och restauranger runtom i byn, du kommer bli förvånad över de attraktiva priserna de erbjuder. Generellt är Italien inte känd för sin afterski, Livigno är däremot ett undantag till detta eftersom där finns massor med afterski och fest som pågår långt in på småtimmarna.

Läs mer om Livigno

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6122914 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)