Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Skidresor över julen

Billiga skidresor för ett perfekt julfirande

Vill du vara garanterad en vit jul? Nu kan du och din familj få en oförglömlig skidsemester till snösäkra Alperna. Njut av julen på bästa sätt med skidåkning under dagen och kanske ett traditionellt julfirande på kvällen. Vi har flera billiga skidresor över julen som gör att du säkert kan komma iväg och njuta av mycket skidåkning. Vi har valt ut några orter i bland annat Frankrike och Österrike, samt några boenden nedan som vi kan rekommendera för att underlätta ditt sökande. Säkra en plats långt från julstressen med våra stämningsfulla skidresor över julen.

Traditionellt julfirande med massor av skidåkning

Mys upp tillsammans framför en den sprakande öppna spisen i en mysig timmerstuga omgiven av ett tjockt snötäcke, och glöm inte packa tomtedräkten. Hur du än väljer att fira din jul har vi skidresor som passar dina önskemål, och många av våra hotell serverar dessutom speciella julmenyer så att du inte går miste om julmaten. Kombinera detta med fantastisk skidåkning och ett billigt Sunweb pris så har du den perfekta skidsemestern!

Med Sunwebs skidresor ingår alltid liftkort i priset!

Om du letar efter något annat är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 040-668 80 88 eller skriv ett mejl till info@sunweb.se, så hjälper vi dig gärna.

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)