Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 7 april, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Apart Korona

De bekväma lägenheterna Apart Korona har ett lugnt läge i St. Anton. Korona ligger bara en kort promenad från stadens butiker och restauranger, och skidbussen stannar precis utanför dörren.

Alla lägenheter är moderna och inredda i typisk tyrolsk stil. De är också utrustade med ett mysigt kök och varje morgon är det möjligt att få nybakat bröd som du helt enkelt beställer i receptionen. Det är också möjligt att beställa frukost i hotellets restaurang. Efter en dags aktivitet i backen, kan du koppla av i bastun eller ångbadet eller, för ännu mer njutning, unna dig en avslappnande massage.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 1 kilometer
 • Avstånd till flygplats Innsbruck cirka 100 kilometer
 • Avstånd till tågstation cirka 1 kilometer
 • Avstånd till längdåkningsspår cirka 300 meter

Läs mer

 • Bekväma lägenheter
 • Spa
 • Bröd-service
 • Med buss eller kör själv

Faciliteter

 • Reception
 • Frukostrum
 • Brödservice
 • Parkeringsplats

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279

Skidområdet: Arlberg Skiregion

Höjd

2811m
1100m

Skidbackar

41km

148km

139km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 2
Gondobana 13
Stollift 35
Släplift 48

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

Arlberg, även känd som Alpernas Mecka, omfattar byarna Lech, Oberlech, Zürs, Stuben, St. Christoph, St. Anton am Arlberg och Flirsch am Arlberg, och ligger på gränsen av Vorarlberg och Tyrolen. I början av 1900-talet öppnades den första skidskolan i världen under ledning av Hannes Schneider, uppfinnaren av Arlberg tekniken. Numera är denna skidort hotspot-området för det europeiska jet sets och olika kungligheter.

Det snösäkra skidområdet är varierande och lämpligt för skidåkare på alla nivåer. St. Anton Arlberg erbjuder spännande utmaningar för erfarna skidåkare. I Flirsch am Arlberg kan du hitta en skidlift för nybörjare och som särskilt är lämplig för barn. Med den effektiva skidbussen kan du enkelt upptäcka andra delar av skidområdet.

Om du inte längre är nybörjare kan du prova Kandahar skidbacken i St. Anton am Arlberg, en underbar upplevelse! Denna väg går från Kapall på 2330 m över havet, till Gampen och därifrån mot dalen i St. Anton. Dessutom finns det många möjligheter för nybörjare runt Galzig och Gampen i de många blå och röda skidbackarna. En stor fördel i dessa områden är att det finns många liftar och nästan inga väntetider. För erfarna skidåkare utmanar skidbackar som Mattunjoch, Schindlerkar och Schindler Spitze och gåturen från Kapall tillbaka till St. Anton. Freestylare roar sig i Stanton Park.

Den högsta punkten i skidorten är Valluga, på 2811 m höjd. Härifrån har du en hisnande utsikt över Arlberg. Erfarna skidåkare har en fantastisk offpist nedåkning från Valluga till Zürs.

Läs mer om Arlberg Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=151111 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)