Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

onsdag 6 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotell Goldried

Den charmiga och vänliga Hotell Goldried ligger direkt på backen, och både lyft och centrum av Matrei kan lätt nås med en gratis skidbuss , som stannar precis utanför hotellet. Boende i prydliga , enkelt inredda rum, som kan rymma upp till fyra personer och har en fantastisk utsikt över det vackra landskapet. Efter dagens resultat på sluttningarna kan du se fram emot att återvända till hotellet och värma upp i bastun eller ta ett dopp i inomhuspoolen . Här är en mysig bar där du kan njuta av en eftermiddagsdrink eller avsluta dagen med en god kopp kaffe. Vistelsen är med halvpension , som serveras i hotellets restaurang. Hotel Goldried rekommenderas för både vuxna och familjer som har åtagit sig att bo i en mysig miljö, precis vid pisten. Har du föredrar att bo i hem utan mat, se lägenheter Goldried.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 500 meter
 • Direkt vid skidbackarna
 • Skidbuss i direktanslutning till hotellet ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 1000 meter: gondelbahn cirka 1 kilometer

Läs mer

 • Nära pisten
 • Skibuss stannar vid dörren
 • Halvpension
 • Rum för 4 personer
 • Charmigt och mysigt lägenhetshotell
 • Simhall
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Autentiskt boende
 • Barnvänligt komplex
 • Reception (reception öppen 24 timmar)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Med halvpension ingår:

- Frukostbuffé med regionala produkter från östra Tyrolen

- 4-rätters middag med salladsbuffé

- Flera temakvällar, till exempel: Alpbuffé, fondue, revben

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52289

Skidområdet: Grossglockner Resort Kals-Matrei

Höjd

2305m
1100m

Skidbackar

6km

23km

12km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 0
Stollift 5
Släplift 10

Glaciärer

Inga

Längdspår

25km

Funparks

1

Härlig skidåkning i Grossglockner Resort Kals-Matrei

Grossglockner Resort Kals-Matrei ligger i den östra delen av Tyrolen söder om skidområdet Zell am See i Österrike och innefattar områdena Matrei och Kals. Detta är ett relativt okänt skidområde och därför perfekt för dig som vill slippa långa väntetider vid liften. Tillsammans har de båda områdena 110 km pist sammanlagt och är därmed det största sammanhängande skidområdet i östra delen av Tyrolen. Här finns något för alla; nybörjarbackar, för de som åker skidor för första gången och branta svarta pister för de som verkligen vill utmanas på högsta nivå.

Områdets höjd varierar från 1100 meter till högsta punkten på 2305 meter. Här är hög snösäkerhet bland annat tack vare de många snökanonerna som säkerställer bra skidåkningen även sent på säsongen. Tack vare snökanonerna har Grossglockner Resort Kals-Matrei också en 11 km lång pist som är öppen hela säsongen.

Upplev otroligt vackra Matrei

På skidresor till Grossglockner Resort Kals-Matrei bor du i den lilla byn Matrei. Här möts du av en bergsby när den är som vackrast. Den lilla dalen är omgiven av berg på alla håll och om du tar dig upp en bit är det som att vara i ett levande vykort.

Tack vare närheten till nationalparken Hohe Tauern erbjuder staden en hel del aktiviteter utanför skidåkningen. Om du känner dig modig kan du till exempel bege dig till den närliggande staden Kals och prova isklättring. Vill du göra något mindre adrenalinfyllt finns här även bowling och tennis eller så kan du söka upp en av stadens många trevliga restauranger och barer som serverar god mat.

Skidresor till Grossglockner Resort Kals-Matrei – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Grossglockner Resort Kals-Matrei. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Grossglockner Resort Kals-Matrei

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52289
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5083785 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)