Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Ad laca

Hotel Ad Laca är perfekt för en romantisk skidsemester i Österrike. Det lilla hotellet ligger i centrum av See, som genomsyras av personlig service och genuin gästvänlighet insvept i bekväm miljö. Hotellet är omgivet av de vackra bergen i Paznaundalen, och med liften som närmaste granne har du har du goda möjligheter att få så mycket tid i pisten som möjligt.

 

Rummen på Hotel Ad Laca är bekvämt inredda med trämöbler, och bland hotellets anläggningar hittar du bland annat ett underbart hälsocenter, som inkluderar bastu, jacuzzi och ångbastu. När du bor på Hotel Ad Laca ingår halvpension som serveras i hotellets mysiga restaurang.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till flygplats innsbruck cirka 75 kilometer
 • Avstånd till tågstation: vid/till landeck cirka 15 kilometer
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 20 meter

Läs mer

 • Vid liften
 • Halvpension
 • Wellness
 • I centrum

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception
 • Hiss (antal 1)
 • Värdeskåp (på rummet)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

2400m
1050m

Skidbackar

7km

15km

8km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 1
Stollift 2
Släplift 4

Glaciärer

Inga

Längdspår

6km

Funparks

Inga

Den lilla byn See är en del av skidområdet Medrigalm, som är ett litet mysigt område med fina snösäkra pister och en lift som tar dig upp till 2400 meters höjd. Härifrån har du möjlighet att utforska området ytterligare.

 

Upplysta backar och gott om möjligheter att prova något nytt

Bor du i See har du även tillgång till Silvrettas 330 km pister där du kommer att hitta vad du söker, här finns något för alla smaker. Under kvällstimmarna är pisterna i See upplysta, och på grund av den moderna liften är väntetiden kort. När du har liftkort för See, har du samtidig tillgång till både Ischgl / Samnaun (205 km pister), Galtür (40 km pister) och Kappl (40 km pister), som alla kan nås med den lokala skidbussen.

Läs mer om See Medrigalm

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

Skidområdet: Silvretta Skiregion

Höjd

2900m
1400m

Skidbackar

39km

152km

47km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 24
Släplift 12

Glaciärer

Inga

Längdspår

48km

Funparks

Inga

Silvretta Skiregion är en sammanslutning av skidområden Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl och See. Sammanlagt finns det cirka 350 kilometer välpreparerade pister som varierar mellan utmanande skidåkning för de mer avancerade till lättare skidåkning för dem som tar sina första svängar. Skidåkningen sträcker sig upp till 2872 meters höjd, vilket ger en god garanti för snö från slutet av november till 1 maj. Den största och mest kända av de fyra områdena är Ischgl-Samnaun. Skidområdet består av hela 230 pistkilometer och sträcker sig från Ischgl i Österrike till Samnaun i Schweiz. I Samnaun kan man hitta väldigt fördelaktiga priser i och med att byn är tullfri. Ischgl området är känt för sin stora park för både slalom- och snowboardåkare. Här kan du utforska parkens halfpipe, rails och hopp. Det finns också ett hopp följt av en stor luftkudde, så att även nybörjare och små kan prova på. Silvretta regionen erbjuder mer än 48 km längdskidåkningsspår. De bästa spåren ligger mellan Ischgl och Galtür.

Det finns två olika typer av liftkort i Silvretta skidområdet. Ett som täcker hela området 350 km pist och ett liftkort för varje ort. Skidbussen som går i området kostar cirka 1 euro och kan ta dig från och till skidbacken.

Läs mer om Silvretta Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=156744 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)