Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 26 november, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartementen Fliana

7,3

Vid ett härligt soligt och lugnt läge i distriktet Mathon ligger de rymliga Appart Fliana. De moderna lägenheterna är fördelade på två byggnader som ligger intill varandra. Lägenheterna är smakfullt inredda, med stor känsla för detaljer, de har ett modernt kök och bekväma sovrum. Du har också en fantastisk utsikt över dalen från din lägenhet. Bredvid Appart Fliana hittar du både en mataffär och ett bageri. Skidliften och centrum av Ischgl är 4 km bort och skidliften och centrum av Galtür är 5 km bort. Skidbussen som tar dig snabbt till backen, stannar i närheten av bostaden.

När du kommit hem från en dag i backarna, kan du koppla av och njuta i det mysiga vardagsrummet i din lägenhet, men du kan också utforska det berömda after-ski i Ischgl. På kvällen kan du förbereda en läcker måltid i det fullt utrustade köket eller prova en av många goda restauranger som ligger inom gångavstånd.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till centrum; Mathon cirka 50 meter, Ischgl cirka 4 kilometer, Galtür cirka 5 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 4 kilometer
 • Avstånd till längdåkningsspår cirka 200 meter

Läs mer

 • Lugnt läge
 • Bageri och stormarknad bredvid bostaden
 • Moderna lägenheter
 • Nära till centrum
 • I dag 21°C

Faciliteter

 • Parkeringsplats
 • Wi-Fi på rummet (gratis)
 • Slutstädning (att betalas kontant)
 • Turistskatt (att betalas kontant)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

Skidområdet: Silvretta Skiregion

Höjd

2900m
1400m

Skidbackar

39km

152km

47km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 24
Släplift 12

Glaciärer

Inga

Längdspår

48km

Funparks

Inga

Silvretta Skiregion är en sammanslutning av skidområden Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl och See. Sammanlagt finns det cirka 350 kilometer välpreparerade pister som varierar mellan utmanande skidåkning för de mer avancerade till lättare skidåkning för dem som tar sina första svängar. Skidåkningen sträcker sig upp till 2872 meters höjd, vilket ger en god garanti för snö från slutet av november till 1 maj. Den största och mest kända av de fyra områdena är Ischgl-Samnaun. Skidområdet består av hela 230 pistkilometer och sträcker sig från Ischgl i Österrike till Samnaun i Schweiz. I Samnaun kan man hitta väldigt fördelaktiga priser i och med att byn är tullfri. Ischgl området är känt för sin stora park för både slalom- och snowboardåkare. Här kan du utforska parkens halfpipe, rails och hopp. Det finns också ett hopp följt av en stor luftkudde, så att även nybörjare och små kan prova på. Silvretta regionen erbjuder mer än 48 km längdskidåkningsspår. De bästa spåren ligger mellan Ischgl och Galtür.

Det finns två olika typer av liftkort i Silvretta skidområdet. Ett som täcker hela området 350 km pist och ett liftkort för varje ort. Skidbussen som går i området kostar cirka 1 euro och kan ta dig från och till skidbacken.

Läs mer om Silvretta Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=155370 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)