Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Elizabeth Arthotell

Den trendiga Elizabeth Arthotell ligger i centrum av Ischgl direkt ovanför nya Pardatschgrat-banan och skidbacken. Så efter morgonens överdådiga buffé är du på Silvretta skidområdet på nolltid. Alla rum är stilfullt inredda i utsökt design, som presenterar alla, oavsett typ, platt-TV, kassaskåp, gratis internet, minibar, sittgrupp och balkong. Hotellets minsta rum i hela 30m2 och komfort är i topklass. Elizabeth Arthotell översta våning erbjuder en utsökt hälsocenter, där den vackra panoramautsikten kan avnjutas direkt från poolen och bastun. Det är möjligt att boka en massage. Hotellet erbjuder också en mysig lobby med öppen spis, den berömda afterski Schatzi, där musiker spelar och ölen flödar till sent, och en mysig pianobar. Hotellet är känt för sitt goda kök, varje kväll serverar en välsmakande 5-rätters meny med salladsbuffé. Njut med middagen med en av hotellets många fina viner.

Läs mer

  • Direkt vid lift och skidbacke
  • Spa och pool med utskit
  • Modern och trendig

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

Skidområdet: Silvretta Skiregion

Höjd

2900m
1400m

Skidbackar

39km

152km

47km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 24
Släplift 12

Glaciärer

Inga

Längdspår

48km

Funparks

Inga

Silvretta Skiregion är en sammanslutning av skidområden Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl och See. Sammanlagt finns det cirka 350 kilometer välpreparerade pister som varierar mellan utmanande skidåkning för de mer avancerade till lättare skidåkning för dem som tar sina första svängar. Skidåkningen sträcker sig upp till 2872 meters höjd, vilket ger en god garanti för snö från slutet av november till 1 maj. Den största och mest kända av de fyra områdena är Ischgl-Samnaun. Skidområdet består av hela 230 pistkilometer och sträcker sig från Ischgl i Österrike till Samnaun i Schweiz. I Samnaun kan man hitta väldigt fördelaktiga priser i och med att byn är tullfri. Ischgl området är känt för sin stora park för både slalom- och snowboardåkare. Här kan du utforska parkens halfpipe, rails och hopp. Det finns också ett hopp följt av en stor luftkudde, så att även nybörjare och små kan prova på. Silvretta regionen erbjuder mer än 48 km längdskidåkningsspår. De bästa spåren ligger mellan Ischgl och Galtür.

Det finns två olika typer av liftkort i Silvretta skidområdet. Ett som täcker hela området 350 km pist och ett liftkort för varje ort. Skidbussen som går i området kostar cirka 1 euro och kan ta dig från och till skidbacken.

Läs mer om Silvretta Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147932 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)