Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88


Skidresor till Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

Skidområdet: Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

Tillbaka

Skidbackar

8km

22km

25km

0km

55km Totalt

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 4
Stollift 4
Släplift 7

Höjd

2150m
820m

Glaciärer

Inga

Längdspår

55km

Funparks

Inga

Skidresor till Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

Skidorten Neukirchen och Bramberg ligger på Wildkogel och Frühmesserberg. Härifrån har man en fantastisk utsikt över Salzach dalen mellan Gerlos och Zell am See. Wildkogel Ski Arena är en del av nationalparken Hohe Tauern, det största skyddade området i Österrike.

 

På grund av skidområdets höga läge är detta en snösäker skiddestination som erbjuder både nybörjar och avancerad åkning. Den ihärdige skidåkaren kommer att njuta av långa pister och den branta Tiefschneeroutes är väl värt ett besök. Det finns också många stora och välpreparerade pister, vilket gör skidorten populär bland barnfamiljer. Dessutom barn i åldern 2 och ett halvt bekanta sig med snön i Kogel-Mogel Kinderland. Det finns gott om vandringsleder. Bland annat en som tar dig upp till 1642 meters höjd.  

Karta Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52240 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52240 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52240 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

2 boenden i Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

Visa alla skidresor i Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

1 skidort i Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)