Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

fredag 15 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Alpine Palace

8,1

Hotel Alpine Palace har en perfekt kombination av gammal charm och renoverad lyx i mitten av det livliga centrum. Sunweb erbjuder rum både i de gamla och de nyrenoverade delarna av Alpine Palace. Hotellet har fått betyget fem stjärnor. Rummen i den gamla byggnaden är dock tre stjärnors och de andra är fem stjärnors. Hotellet var tidigare känt som Haus Wolf och har länge varit ett landmärke i Hinterglemm. Efter omfattande renoveringar har hotellet byggts ut och hela komplexet är nu känt som Alpine Palace. Efter en lång dag i pisterna kan du koppla av i spa-avdelningen där du hittar bastu, jacuzzi och turkiskt bad eller så kan du ta ett uppfriskande dopp i poolen.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till flygplats salzburg cirka 90 kilometer
 • Avstånd till tågstation cirka 20 kilometer
 • Direkt vid skidbackarna

Läs mer

Vad sägs om en ultralyxig semester i bergen? Vi har valt ut den absolut bästa samlingen exklusiva hotell och stugor. Tänk fulländad design, överlägsen service och lugnande spa.

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Excellent? Vi erbjuder Excellent på många av våra trevliga destinationer.

Alla Excellent hotell

Är Sunweb Excellent är inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt vad du söker!

 • Val av nya eller gamla rum
 • Lyxigt hotell
 • Perfekt läge bredvid liften
 • Hälsocenter
 • Tidigare känt som Haus Wolf
 • Med kör själv eller flyg
 • Nära till centrum

Faciliteter

 • Klass: lyx
 • Autentiskt boende
 • Barnvänligt komplex
 • Reception (reception öppen 24 timmar)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukosten serveras som buffé och på kvällarna finns det en fem rätters middag med ett val av en huvudrätt och en salladsbuffé. Dessutom finns det en speciell tema buffé och en galamiddag en gång i veckan.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skidområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Höjd

2200m
840m

Skidbackar

20km

110km

140km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 19
Gondobana 0
Stollift 19
Släplift 18

Glaciärer

Inga

Längdspår

119km

Funparks

Inga

Skidområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang är ett av de vackraste i Österrike och "skicirkus" är ett passande namn för området. Mer än 200 kilometer pister garanterarer en utmärkt skidsemester. Under säsongen 2015/2016 blev även Fieberbrunn en del av detta prestigefyllda skidområde.

 

De avancerade skidåkarna får även de kämpa på Schattbergzijde. Här finns en 4 km. lång svart backe som, när det har snöat, är en fantastisk utmaning. På västsidan är backarna också jobbiga, även för de bästa skidåkarna.

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn förblir ett område i konstant utveckling. Varje år tillkommer nya skidliftar i området. Är du nybörjare eller är det t.o.m. din första skidsemester, så ta liften till det högre liggande Seekar-området. Här kan du träna i bra breda skidbackar och dessutom njuta av den enastående utsikten.

Skidområdet erbjuder även många möjligheter för snowboardåkarna. I Saalbach finns det förutom halfpipes och en funpark, speciella backar endast för snowboardåkare. Efter en dag i skidbackarna är de mysiga skidlodgerna en magnet för alla. Saalbach är en lugn liten by i motsats till Hinterglemm, som har ett brett utbud av afterski-möjligheter med bland annat många engelska barer.

Läs mer om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144765 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)