Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Alpenhotel Saalbach

Lyx och komfort, det är nyckelorden för Alpenhotel Saalbach. Rummen har alla bekvämligheter du behöver, de är smakfullt inredda och alla har ett modernt badrum. Förutom det faktum att detta vackra hotell ligger vid gågatan i Saalbach, då hittar du också den bästa afterski-baren här;  Kuhstal, där du kan  roa dig fram till småtimmarna. Det är heller inte långt att gå till skidliften på morgonen; Schattberg X-pressen ligger bara 150 meter bort.

Alpenhotel Saalbach har också en spa-avdelning dit du kan komma och koppla av och värma upp musklerna efter en spännande dag i backen. På restaurangen kan du njuta av en god middag och en drink i baren. Du kommer också att bli förvånad över kvaliteten på matlagningen; där är det en mycket kunnig kock som håller i rodret och ordet "kulinarisk upplevelse" är nog en mycket passande beskrivning.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till flygplats vid/till salzburg cirka 85 kilometer
 • Avstånd till tågstation vid/till zell am see cirka 18 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 150 meter

Läs mer

 • Många lyxiga faciliteter
 • 3 à la carte-restauranger
 • Ett omfattande spa-center
 • Hotellet ligger på gågatan
 • Nära till centrum

Faciliteter

 • Reception (reception öppen 24 timmar)
 • Hiss (antal 1)
 • Värdeskåp (på rummet: gratis)
 • Frukostrum

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skidområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Höjd

2200m
840m

Skidbackar

20km

110km

140km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 19
Gondobana 0
Stollift 19
Släplift 18

Glaciärer

Inga

Längdspår

119km

Funparks

Inga

Skidområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang är ett av de vackraste i Österrike och "skicirkus" är ett passande namn för området. Mer än 200 kilometer pister garanterarer en utmärkt skidsemester. Under säsongen 2015/2016 blev även Fieberbrunn en del av detta prestigefyllda skidområde.

 

De avancerade skidåkarna får även de kämpa på Schattbergzijde. Här finns en 4 km. lång svart backe som, när det har snöat, är en fantastisk utmaning. På västsidan är backarna också jobbiga, även för de bästa skidåkarna.

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn förblir ett område i konstant utveckling. Varje år tillkommer nya skidliftar i området. Är du nybörjare eller är det t.o.m. din första skidsemester, så ta liften till det högre liggande Seekar-området. Här kan du träna i bra breda skidbackar och dessutom njuta av den enastående utsikten.

Skidområdet erbjuder även många möjligheter för snowboardåkarna. I Saalbach finns det förutom halfpipes och en funpark, speciella backar endast för snowboardåkare. Efter en dag i skidbackarna är de mysiga skidlodgerna en magnet för alla. Saalbach är en lugn liten by i motsats till Hinterglemm, som har ett brett utbud av afterski-möjligheter med bland annat många engelska barer.

Läs mer om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=155178 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)