Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 6 januari, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Berger's Sporthotell

9,4

Letar du efter ett lyxig och modernt hotell medd det perfekta läget? Bergers Sport har allt! Beläget i centrala Saalbach, bara 50 meter från Schattberg Express-liften. Härifrån har du goda förutsättningar att utforska det omfattande skidområdet . Efter en hel dag i snön kan har du tillgång till Hotellets spa, där du kan slappna av i bastun, om du fortfarande har energi kvar kan du också simma några längder i inomhuspoolen. Kvällen kan med fördel avslutas med en drink i baren Prosecco och kanske dans i discot. För en fantastisk och oförglömlig skidsemester rekommenderas Bergers Sport!

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till flygplats Salzburg cirka 80,0 kilometer
 • Avstånd till tågstation: Zell am See cirka 20 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 100 meter

Läs mer

 • Nära Schattberg-liften
 • Med buss eller kör själv eller flyg
 • I centrum

Faciliteter

 • Klass: lyx
 • Autentiskt boende
 • Reception (reception öppen 24 timmar)
 • Hiss

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukost med varma och kalla rätter serveras som buffé och på kvällen en fyrarätters middag. En gång i veckan finns det en jordbruksbuffé.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skidområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Höjd

2200m
840m

Skidbackar

20km

110km

140km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 19
Gondobana 0
Stollift 19
Släplift 18

Glaciärer

Inga

Längdspår

119km

Funparks

Inga

Skidområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang är ett av de vackraste i Österrike och "skicirkus" är ett passande namn för området. Mer än 200 kilometer pister garanterarer en utmärkt skidsemester. Under säsongen 2015/2016 blev även Fieberbrunn en del av detta prestigefyllda skidområde.

 

De avancerade skidåkarna får även de kämpa på Schattbergzijde. Här finns en 4 km. lång svart backe som, när det har snöat, är en fantastisk utmaning. På västsidan är backarna också jobbiga, även för de bästa skidåkarna.

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn förblir ett område i konstant utveckling. Varje år tillkommer nya skidliftar i området. Är du nybörjare eller är det t.o.m. din första skidsemester, så ta liften till det högre liggande Seekar-området. Här kan du träna i bra breda skidbackar och dessutom njuta av den enastående utsikten.

Skidområdet erbjuder även många möjligheter för snowboardåkarna. I Saalbach finns det förutom halfpipes och en funpark, speciella backar endast för snowboardåkare. Efter en dag i skidbackarna är de mysiga skidlodgerna en magnet för alla. Saalbach är en lugn liten by i motsats till Hinterglemm, som har ett brett utbud av afterski-möjligheter med bland annat många engelska barer.

Läs mer om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=4076828 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)