Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 2 december, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartementen Kitzpanorama

Appartementen Kitzpanorama består av moderna lägenheter med ett trevligt och centralt läge, bara 200 meter från centrum av Kaprun. Gondolliften är mindre än 100 meter bort, så på morgonen är du snabbt på väg till backarna. Lägenheterna i Kitzpanorama är modernt och snyggt inredda och utrustade med alla bekvämligheter. I omedelbar närhet hittar du ett antal butiker och en stormarknad, där du kan handla mat och färskt bröd till frukost.

På eftermiddagen, efter en aktiv dag i skidbacken, kan du gå till det charmiga centrum i Kaprun, där du kan shoppa eller besöka en trevlig bar eller restaurang.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 200 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 200 meter: Maiskogel cirka 600 meter
 • Avstånd till längdåkningsspår cirka 500 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 100 meter

Läs mer

 • Modernt pensionat
 • Skidbacke inom gångavstånd
 • Välutrustade lägenheter
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Klass: lyx
 • Modernt utrustat boende
 • Hiss (antal 1)
 • Värdeskåp (på rummet: gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Zell am See - Kaprun är ett av de bästa skidområdena i Österrike. I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen och Fusch. På grund av de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. En ytterliggare fördel med glaciärerna är att de är ägnade åt både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondolerna ’Gletscherjet 1’ och "Gletscherjet 2' tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den svarta backen är en utmaning och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=37907 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)