Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Haus Wurm

Chalet Haus Wurm har ett soligt, lugnt läge i det mysiga Kaprun. Lägenheterna är särskilt lämpliga för familjer och dem som uppskattar lugn och vackra omgivningar. Lägenheterna i Chalet Haus Wurm är nostalgisk inredda, alla har ett vardagsrum med TV och ett eller flera bekväma sovrum. Du kan köpa dina dagligvaror i mataffären som ligger några minuters promenad från bostaden, och du kan också använda ägarens erbjudande om Bröd-service, så du slipper gå till bageriet på morgonen.

Den kostnadsfria skidbussen stannar i närheten av bostaden och tar dig på några minuter till närmaste skidlift som ligger ca 500 meter längre bort. Centrum av Kaprun ligger 700 meter från Haus Wurm, så du behöver inte gå långt för att njuta av afterski eller en mysig middag i den charmiga staden.

Läs mer

  • Bekväma lägenheter
  • Lugnt, vackert läge
  • 50 meter från busshållsplatsen
  • I dag 27°C

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Zell am See - Kaprun är ett av de bästa skidområdena i Österrike. I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen och Fusch. På grund av de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. En ytterliggare fördel med glaciärerna är att de är ägnade åt både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondolerna ’Gletscherjet 1’ och "Gletscherjet 2' tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den svarta backen är en utmaning och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=151011 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)