Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartementen Haus Luise

Inte långt från den livliga staden Zell am See ligger det mysiga Appartementen Haus Luise. Backarna kan nås till fots men du kan också använda skidbussen som stannar utanför dörren. Lägenheterna är moderna och bekvämt inredda och alla har ett trevligt kök och ett mysigt vardagsrum. Haus Luise har en bröd-service så du kan äta frukost varje morgon med läckra färska smörgåsar. För dina dagliga inköp kan du gå till centrum, som ligger ungefär en kilometer bort.

Efter en härlig dag av skidåkning kan du koppla av eller susa in till det charmiga centrum av Zell am See. I en av de mest populära barerna är det fest varje dag. Är ni hungriga så är det bara att gå till någon av de många restaurangerna i centrum för en trevlig middag. Oavsett om du gillar det tyrolska köket, pizza, pasta, snabbmat, eller vill ha middag precis utanför - allt är möjligt i Zell am See!

Läs mer

  • Rymliga lägenheter
  • Centralt läge
  • Bröd-service
  • I dag 27°C

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Zell am See - Kaprun är ett av de bästa skidområdena i Österrike. I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen och Fusch. På grund av de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. En ytterliggare fördel med glaciärerna är att de är ägnade åt både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondolerna ’Gletscherjet 1’ och "Gletscherjet 2' tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den svarta backen är en utmaning och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144804 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)