Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 16 december, 7 dagar, 7 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartementen Trinker

7,9

På en vacker och centralt plats i centrum av Zell am See ligger de rymliga Appartementen Trinker. Om du bokar detta boende som är direkt i centrum av Zell am See, är det ingen risk att du blir uttråkad. Det är lätt att tycka om denna mångsidiga skidort. Ca 300 meter bort kan du ta liften och bara 100 meter bort har du skidbacken.

Efter skidåkningen kan du koppla av och njuta i din egen mysiga och bekväma lägenhet i Appartementen Trinker eller värma upp dig igen i bastun som finns i bostaden. Vill du ha lite kul så kan du korsa gatan och du står i den bilfria zonen i Zell am See, där du hittar butiker, barer och restauranger.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 300 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 100 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 300 meter

Läs mer

 • Rymliga lägenheter
 • Bastu i bostaden
 • Med kör själv eller flyg eller buss
 • Beläget i centrum

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception (öppen: lördag från kl.08:00 till kl. 20:00)
 • Värdeskåp (på rummet)
 • Parkeringsplats

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Zell am See - Kaprun är ett av de bästa skidområdena i Österrike. I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen och Fusch. På grund av de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. En ytterliggare fördel med glaciärerna är att de är ägnade åt både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondolerna ’Gletscherjet 1’ och "Gletscherjet 2' tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den svarta backen är en utmaning och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147042 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)