Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Badhaus

På det vackra Hotel Badhaus kan du vara säker på en angenäm vistelse. Detta lyxiga fyr-stjärniga hotell har ett utmärkt läge i Zell am See, där du kan njuta av lite vila och avkoppling i denna livliga skidort. De rymliga rummen är nyrenoverade och erbjuder en fantastisk utsikt.

Skidområdet i Zell am See är stort och omfattande och överallt är det liv och rörelse. Bredvid hotellet stannar skidbussen som på nolltid tar dig till pisterna, liftarna och centrum. Tycker du om kvällar med avkoppling är detta hotell också det rätta stället. Här kan du fritt använda dig av bastu, turkiskt bad och infraröd kabin. Detta blir en skön semester!

Läs mer

  • Skidbuss intill hotellet
  • Fyra stjärnor
  • Stor spa-avdelning

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

Frukost serveras som buffé och på kvällen finns det en fyra-rätters middag. Två gånger i veckan organiseras en temabuffé.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Zell am See - Kaprun är ett av de bästa skidområdena i Österrike. I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen och Fusch. På grund av de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. En ytterliggare fördel med glaciärerna är att de är ägnade åt både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondolerna ’Gletscherjet 1’ och "Gletscherjet 2' tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den svarta backen är en utmaning och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=146996 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)