Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

torsdag 14 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel zum Hirschen

Letar du efter ett hotell med bra läge? Då är Hotel zum Hirschen i Zell am See perfekt för dig. Här hittar du allt du behöver. Hotellet har ett mycket centralt läge och de närmaste skidliftarna är bara en kort promenad bort. Rummen på Hotel zum Hirschen är enkelt men mysigt inredda och du har wifi i ditt rum så du kan hålla kontakten med dem där hemma under din semester.

Efter en dag i den friska bergsluften kan du koppla av och få upp värmen igen i spa-avdelningen som har både bastu och en inomhuspool. Om du vill, har du också möjlighet att boka massage.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till busshållplats cirka 20 meter
 • Skidbuss i direktanslutning till hotellet
 • Avstånd till skidlift cirka 100 meter

Läs mer

 • Inomhuspool och bastu
 • Med kör själv eller flyg
 • I Zell am See centrum
 • I dag 21°C

Faciliteter

 • Reception
 • Hiss
 • Lobby
 • Parkeringsplats

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Halvpension består av: välkomstdrink, frukostbuffé, 5-rätters middag med salladsbuffé, temabuffé en gång i veckan, 7-rätters middag på julafton och på nyårsafton finns det 9-rätters middag med levande musik.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Zell am See - Kaprun är ett av de bästa skidområdena i Österrike. I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen och Fusch. På grund av de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. En ytterliggare fördel med glaciärerna är att de är ägnade åt både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondolerna ’Gletscherjet 1’ och "Gletscherjet 2' tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den svarta backen är en utmaning och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=186583 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)