Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 2 december, 7 dagar, 5 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartementen Sonneck

8,1

Det moderna och bekväma Appartementen Sonneck ligger centralt i Königsleiten, ca. 400 meter från centrum. Sonneck ligger bara några minuters promenad från liften och backen, så du enkelt kan ta dig till det stora Zillertal Arena skidområdet där dagarna kommer att spenderas i snövita backar. Efter en dags skön skidåkning kan du njuta av en avkopplande eftermiddag i Sonnecks fina spa-avdelning. Den har både en bastu, infraröd bastu och pool med utsikt över de vackra bergen. Lägenheterna har alla moderna faciliteter och erbjuder en perfekt miljö för en bra semester.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Närmaste (mini) mataffär cirka 200 meter

Läs mer

Med Sunweb Selections har vi samlat de bäst rankade hotellen, lägenheterna och stugorna. Varje boende är ett riktigt skidsemester paradis, med bekväma rum, balkong och nära afterski. Allt till ett överkomligt Sunweb pris!

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Selections hotell? Vi erbjuder Selections på många av våra trevliga destinationer

Alla Selections hotell

Är Sunweb Selections inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt den semester söker!

 • Moderna lägenheter
 • Nära pisten
 • Spa med pool
 • Nära till centrum

Faciliteter

 • Modernt utrustat boende
 • Reception (öppen: lördag från kl.08:00 till kl. 20:00)
 • Hiss (antal 1)
 • Frukostrum

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

FRUKOST

  8 dagar 02.12 - 07.04 1214,75:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

  Höjd

  2505m
  580m

  Skidbackar

  11km

  112km

  40km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 1
  Gondobana 5
  Stollift 26
  Släplift 19

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  53km

  Funparks

  2

  Härlig skidåkning i Zillertal Arena

  Zillertal Arena är ett fantastiskt vackert skidområde i det större området Zillertal där du kan gå från den ena charmiga staden till den andra. Detta österrikiska skidområde har inte mindre än 234 snökanoner, vilket innebär att snowboardåkare kan roa sig i djup snö och skidåkare kan njuta av välpreparerade pister. Zillertal Arena erbjuder också massor av upplevelser för längdåkaren, som har hela 53 km skidspår till sitt förfogande. I området finns också vackra vandringsleder och roliga kälkbackar som även är belysta på kvällen.

  Från Larmachalm Koenigsleitens solterrass har du en magnifik utsikt över Gerlosplatte området. Dessa två områden i Zillertal Arena är förbundna med en fyra personers stollift. Den moderna linbaneliften, Isskogelbahn, ansluter resten av Zillertal Arena på ett smidigt sätt. Området sträcker sig upp till 2500 m.ö.h vilket gör att du kan vara säker på att du får en vit skidresa.

  Skidorter för alla skidåkare

  Skidresor till Zillertal Arena erbjuder boende i flera trevliga skidorter som Gerlos, Königsleiten och och Zell am Ziller. Gemensamt för dessa skidorter är att de har moderna liftsystem så att du kan utforska Zillertals mång underbara pister. Gerlos är det högs belägna av de tre och erbjuder förutom snösäker skidåkning även gott om aktiviteter utanför pisten. Königsleiten är en typiskt österrikisk by med massor av charm och inbjudande gemytlighet. Även denna by är väldigt högt belägen och erbjuder pister för skidåkare på alla nivåer.

  För dig som söker lite mer fart och håll igång kan Zell am Ziller varmt rekommenderas. Här finns gott om både nattliv och underhållning när man är klar med dagens skidåkning, eller så kan man avsluta dagen tidigt en av de mång restaurangerna och äta utsökta måltider. Den som söker ett riktigt tufft träningspass kan bege sig till höghöjdsspåret på 1700 meters höjd och njuta av fantastisk utsikt.

  Skidresor till Zillertal Arena – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Zillertal Arena. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Zillertal Arena

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

  Skidområdet: Zillertal

  Höjd

  3250m
  550m

  Skidbackar

  36km

  244km

  167km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 32
  Gondobana 29
  Stollift 63
  Släplift 77

  Glaciärer

  1

  Längdspår

  36km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Zillertal

  Skidresor till Zillertal erbjuder skidåkning i hjärtat av Österrike som består av en rad välkända skidresmål, såsom Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Hochfügen, Gerlos, och Zell am Ziller. Zillertal är med sina idylliska byar och bondgårdar en underbar och populär del av Österrike.Mellan de olika byarna kör det regelbundet skidbussar. Du kan också åka gratis med tåget från Jenbach till Mayrhofen. Skulle snöförhållandena inte vara de bästa, kan du besöka glaciären Hintertux som ger 100% snösäkerhet.

  Skidorter för alla skidåkare

  En absolut höjdpunkt bland skidområdena är Ski Zillertal 3000. Med Hintertux glaciären, den största linbanan i Österrike, Ahorn och den brantaste skidbacken i Österrike, är den Harakiri en region av superlativ. De cirka 227 kilometer skidbackar erbjuder helt nya möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Från Mayrhofen finns det två stora linbanor: Penkenbahn och Ahornbahn. Den snabba Ahornbahn ter dig på cirka 7 minuter upp till toppen. Eftersom så många av liftarna är snabba, är köerna korta.

  Zillertal Arena är ett vackert skidområde där man kan åka från by till by. Underbar skidåkning speciellt för erfarna skidåkare med medelsvåra skidbackar och upp till ganska tuffa. För att saknaden efter dem där hemma inte ska bli för stor under semestern, kan du använda dig av områdets många Wi-Fi-hotspots. I nästan varje lift, stuga och restaurang skickar du kan du ansluta. Du kan också kolla vilka liftar som är öppna, genom iZillertal Arena app.

  Skidorterna Spieljoch, Hochfügen och Hochzillertal är kända för sin snö. I dessa moderna skidorter har gjort stora investeringar i stora hotell och nya skidliftar. Till skidorterna Spieljoch och Hochfügen, som inte är kopplade till varandra, kan du använda samma liftkort. Skidområdena Hochfügen och Hochzillertal är anslutna med en stor lift, Wedel Express, vilket ger dig totalt 166 kilometer av pister.

  Skidresor till Zillertal – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Zillertal. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Zillertal

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144948 #!


  Resenärer

  Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)