Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 9 december, 7 dagar, 7 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartement Sandra

Appartement Sandra renoverades nyligen och har lägenheter för upp till sju personer i Zell am Ziller. Alla lägenheter har ett sammanhängande vardagsrum och kök med separata sovrum. De är utrustade med två balkonger där du kan njuta av utsikten över området. Du har liften inom gångavstånd, men om du bespara dig promenaden har du också möjlighet att ta skidbussen, som är gratis mot uppvisande av liftkort.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum cirka 1,2 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 500 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 350 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 450 meter

Läs mer

 • Renoverades under 2016
 • Nära liften
 • Trevliga lägenheter
 • För upp till 7 personer
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Ingen hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga
 • Brödservice
 • Parkeringsplats

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

För en extra kostnad, kan du också boka frukost eller halvpension . Måltiderna serveras på Gasthof Waldrast (mittemot Sandra, cirka 50 meter bort)

Frukost: buffé med bland annat olika sorters ost och korv, ägg, juice och färskt bröd.

Halvpension : frukostbuffé och 3-rätters middag.

FRUKOST

  8 dagar 09.12 - 07.04 899,85:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  HALVPENSION

   8 dagar 09.12 - 07.04 2069,55:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

   Höjd

   2505m
   580m

   Skidbackar

   11km

   112km

   40km

   0km

   Liftar

   Tåg 0
   Kabinbana 1
   Gondobana 5
   Stollift 26
   Släplift 19

   Glaciärer

   Inga

   Längdspår

   53km

   Funparks

   2

   Zillertal Arena är en fantastiskt vacker skidort där du kan gå från den ena  charmiga staden till den andra.

   Området har inte mindre än 234 snökanoner, vilket innebär att snowboardåkare kan roa sig i djup snö och skidåkare kan njuta av välpreparerade pister. Zillertal Arena erbjuder också massor av upplevelser för längdåkaren, som har hela 53 km skidspår till sitt förfogande. I området finns också vackra vandringsleder och roliga kälkbackar som även är belysta på kvällen.

   Från Larmachalm Koenigsleitens solterrass har du en magnifik utsikt över Gerlosplatte området. Dessa två områden i Zillertal Arena är förbundna med en fyra personers stollift. Den moderna linbana, Isskogelbahn, ansluter resten av Gerlos Zillertal Arena på ett smidigt sätt.

    

   Ditt Zillertal-liftkort ger dig möjlighet att åka skidor i andra delar av Zillertal och Mayrhofen. Detta inkluderar bland annat Fugen.

    

   Läs mer om Zillertal Arena

   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

   Skidområdet: Zillertal

   Höjd

   3250m
   550m

   Skidbackar

   36km

   244km

   167km

   0km

   Liftar

   Tåg 0
   Kabinbana 32
   Gondobana 29
   Stollift 63
   Släplift 77

   Glaciärer

   1

   Längdspår

   36km

   Funparks

   Inga

   I hjärtat av Tyrolen finns den avlånga Zillertal dalen som består av en rad välkända vinterresmål, såsom Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen Ramsau/Hippach, Mayrhofen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten och Zell am Ziller. Zillertal är med sina idylliska byar och bondgårdar en underbar och populär del av Österrike.

   Mellan de olika byarna kör det regelbundet skidbussar. Du kan också åka gratis med tåget från Jenbach till Mayrhofen. Skulle snöförhållandena inte vara de bästa, kan du besöka glaciären Hintertux som ger 100% snösäkerhet.

   Sunweb Resor erbjuder skidresor till följande områden:

   Ski Zillertal 3000

   En absolut höjdpunkt bland skidområdena är Ski Zillertal 3000. Med Hintertux/glaciären, den största linbanan i Österrike, Ahorn och den brantaste skidbacken i Österrike, är den Harakiri en region av superlativ. De cirka 227 kilometer skidbackar erbjuder helt nya möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Från Mayrhofen finns det två stora linbanor: Penkenbahn och Ahornbahn. Den snabba Ahornbahn ger dig till och med i en rekordtid på cirka 6,5 minuter upp till toppen. Eftersom så många av liftarna är snabba, så finns det inte så långa köer.

   Den snö-garanterade Hintertux glaciären med dess vackra och varierande backar och nu med ännu mer utarbetade snökanoner på de olika backarna, gör festen komplett.

   Mellan stationerna på liftarna i Mayrhofen, Hippach och Finkenberg finns det skidbussar som du kan använda dig av gratis. Med ditt liftkort Zillertal Super Ski Pass, kan du också åka skidor i Gerlos till exempel Fügen och på glaciären.

   För att visa eller finslipa dina kunskaper ska du definitivt besöka de vackra snöparkerna. Det finns en stor park i Penken Park i Mayrhofen. Det finns en halfpipe, en lekplats, möjligheter för allt från nybörjare till proffs och även för barnen. Snowboarders älskar Betterpark och den nya Winterpark, båda finns i Hintertux.  Funlines, Jiblines, Railline, den Superpipe på 100 meter och mycket mer, väntar på dig.

   De moderna skidliftarna, mysiga restauranger uppe i bergen och den sprudlande afterski gör Zillertal 3000 till en av de mest populära skidorterna i Österrike.

   Zillertal Arena

   Zillertal Arena är ett vackert skidområde där man kan åka från by till by. Underbara resor speciellt för erfarna skidåkare med medelsvåra skidbackar och upp till ganska tuffa. Zillertal Arena något vackert att erbjuda för alla. Preparerade skidbackar - det är ingen brist på den vackra orörda pudersnön. För att saknaden efter dem där hemma inte ska bli för stor under semestern, kan du använda dig av de många Wi-Fi-hotspots. I nästan varje lift, stuga och varje restaurang skickar du helt enkelt bara ett bildmeddelande. Du kan också kolla vilka liftar är öppna, genom iZillertal Arena APP.

   Vill du ta med barnen på vintersemester? Välj då den barnvänliga Zell am Ziller. De har utmärkta barnbackar och skidklasser. De organiserar även Cozy ski disco. Skidåkare och snowboardåkare på olika nivåer besöker troligtvis Action Park Kreuzwiezen, vilket man inte ska hoppa över. I lekparken i Zell am Ziller, kan konsten visas och tas bort. Från den snöiga Königsleiten är anslutningarna fantastiska, mest på de röda skidbackarna. Du kan även åka skidor hela vägen till Zell am Ziller. Spektakulära tävlingar hålls i Königsleiten skid-och boardercross bana. Du har klara områden på de breda, främst blå backar från Gerlos, där du även kan åka skidor med tillräckligt med snö till byn tillbaka.

   Längdskidåkare har ca 200 km skidspår som finns tillgängliga för dem eftersom det finns förbindelser till de spår av Mayrhofen och Hippach. Zillertal Arena har några vackra vandringsleder. Tillåt hjärtan att slå snabbare genom att åka pulka med familjen. Den 7 km långa Gerlosstein bobsleigh är upplyst på natten och i byarna Gerlos och Krimml är det upplysta rodelbanor.

   Fügen/Hochfügen - Hochzillertal

   Skidorterna Spieljoch, Hochfügen och Hochzillertal är kända för sin snö. I dessa moderna skidor är alla fokuserade på vintern och på senare år har de gjort stora investeringar här i stora hotell och nya skidliftar.

   Till skidorterna Spieljoch och Hochfügen, som inte är kopplade till varandra, kan du använda samma liftkort. Skidområdena Hochfügen och Hochzillertal är anslutna med den åtta personer stora liften, Wedel Express, vilket ger dig totalt 166 kilometer av skidbackar inom dessa områden.

   Vintersportentusiaster på alla nivåer njuter varje år av dessa områden. Hochfügen lockar entusiaster tidigt på morgonen som är ute på skidor för att få ut det mesta av det. Skidbacken Fugen är en dröm för barnfamiljer. Längdskidåkare väljer att använda sig av Hochzillertal där flera vandringsleder leder genom Zillertal eller upp i fjällen. På fjällstationen i stolliften Schnee Express Kaltenbach hittar du nöjesparken Kristall Park. Den halfpipe 100 meter i diameter är kanske inget man vågar ännu, men i området på 75 000 m2 kan du visa dina kunskaper.

   Med Zillertal Super Ski Pass kan du inte bara använda alla tre skidområden. Den kan även andvändas i skidområden Ski Zillertal 3000, inklusive Hintertux glaciären och Zillertal Arena.

   Läs mer om Zillertal

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6128360 #!


   Resenärer

   Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

   Vuxna Äldre än 17 år
   Barn (2 till 16 år)
   Små barn (0 till 1 år)