Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Skidresor över påsk

Hos Sunweb hittar du billiga skidresor över påsken – alltid med prisgaranti

Ta vara på ledigheten och åk iväg på skidsemester till Alperna över påsken. Detta är ett utmärkt tillfälle att hitta billiga skidresor under ledigheten. Eftersom påsken sammanfaller med lågsäsong på skidorterna runt om i Alperna kan du hitta skidresor till riktigt bra priser under påsklovet. Så passa på att boka den där skidsemestern som du som du så länge velat göra till ett billigt påskpris!

Skidåkning i solen – det bästa av två världar

Eftersom påsken ligger i slutet av säsongen så kan du förvänta dig varmare temperaturer och större solchanser under skidsemestern. Vad är egentligen bättre än en lunch på en uteservering uppe på en bergstopp och blicka ut över de mäktiga alplandskapen medan himlen är klarblå och solen gassar? Under påsken är det viktigt att hitta snösäkra orter. Här nedanför har vi samlat snösäkra skidresor så att du skall kunna njuta av skidåkning i soliga omgivningar under påsken.

Glöm inte att liftkort ingår i alla våra skidresor!

Om du letar efter något annat är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 040-668 80 88 eller skriv ett mejl till info@sunweb.se, så hjälper vi dig gärna.

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)