Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Tanya

I lugna omgivningar i den vackra bergsbyn La Tzoumaz ligger Chalet Tanya. Chalet Tanya är en välskött och rymlig stuga. Här finns ett stort vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök och en balkong med en vacker utsikt. Här finns också massor av avskildhet och en avkopplande atmosfär, och när de närliggande backarna ska testas, så kan du använda skidbussen som stannar nära stugan. Eftermiddagen kan användas i värmen i den privata bastun eller med en varm kopp choklad framför den öppna spisen i vardagsrummet.

Läs mer

  • Privat bastu
  • Lugnt läge
  • Öppen spis

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52195

Skidområdet: Les Quatre Vallées

Höjd

3330m
1400m

Skidbackar

73km

180km

156km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 5
Gondobana 12
Stollift 24
Släplift 46

Glaciärer

1

Längdspår

38km

Funparks

Inga

Les Quatre Vallées är den största skidregionen i Schweiz och betyder ”De fyra dalarna”. Regionen består bland annat av de 4 skidorterna Verbier som är den mest kända, La Tzourmaz, Les Collons och Les Masses. I skidområdet finns det hela 400 km pist och skidåkning upp till 3300 meter på Mont Fort-glaciären, som dessutom har områdets längsta pist på 15 km. Mont Fort-glaciären bjuder på den längsta och vackraste skidbacken i hela Alperna, och här njuter du konstant av den suveräna utsikten och de vackra toblerone-liknande bergstopparna.Trots att skidregionen är särskilt känd bland mer avancerade åkare och skidentusiaster, finns det någonting för alla här. Tack vare glaciären och den högt belägna skidåkningen, är regionen omtalad för att vara väldigt snösäker. De fyra orterna i vårt program har något för alla smaker.

Läs mer om Les Quatre Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52195
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=150580 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)