Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Skidresa för dig och dina vänner!

Res billigt på en oförglömlig skidresa med vännerna!

Är ni ett gäng som årligen åker iväg på skidresa eller funderar du på att sätta ihop en skidresa för dig och dina vänner för första gången, kan vi på Sunweb hjälpa er med att arrangera en perfekt skidresa så som ni vill ha den.

Vi har ett stort urval av boenden och skiddestinationer vilket gör att vi med trygghet kan säga att vi är helt säkra på att hitta det ni söker. Föreställer ni er en skidsemester i ett chalet i Franska alperna där ni kan bo tillsammans, ett hotell med god mat och en wellnessavdelning att njuta i efter en dag i skidbacken, vild afterski, skidåkning i djup pudersnö eller bara kravlöst komma iväg för att få åka skidor tillsammans? Oavsett vad ni söker efter har vi den rätta kompetensen och produktutbudet för att hjälpa er med att hitta detta.

Genom att åka på skidsemester med Sunweb blir allting mycket smidigare. Vi har guide nere på plats som bland annat ser till att nycklar, välkomstmaterial och liftkort är redo för er när ni kommer fram. Det ger även en viss trygghet att alltid veta att där är en guide på plats om där skulle hända något eller om ni undrar över något.

Eftersom vi jobbat med skidresor i över 20år, har vi under vår resa genom åren skaffat oss många gäster och sammarbetspartners, vilket gör att vi kan pressa ner priserna ordentligt. Våra priser tål att jämföras och vi har alltid prisgaranti.

När du och dina vänner bokar skidresan med oss får ni tillgång till inloggningsuppgifter där var och en enkelt kan gå in och betala sin del resa. Inne på "Min bokning" kan ni administrera er skidresa och göra tillval av exempelvis skidhyra, skidtransport, skidskola och annat.

Några anledningar att du ska välja oss som researrangör är att vi har:

  • En passion för skidresor
  • Ett stort urval av boende och destinationer
  • Billiga resor och prisgaranti
  • Alla resor inklusive liftkort
  • Guide på plats

Nedan har vi samlat lite inspiration på skidresor till Alperna som vi kan rekommendera till större vängrupper.


Du vet väll om att alla våra priser är inklusive liftkort?

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)