Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 24 mars, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Guillem

8,4

Om du vill njuta av din skidsemester i Andorra med bekväma omgivningar och centralt läge, då är Hotel Guillem i Encamp ett bra val. Hotellet ligger mitt i centrum och skidbussen stannar precis vid dörren. Hotel Guillem är ett populärt hotell med många återkommande gäster och en varm, mysig atmosfär. Det finns många anläggningar, så vare sig du vill koppla av med en omgång biljard eller bordsfotboll, få upp värmen i bastun eller ta ett par rundor i simbassängen, så är det möjligt på Hotel Guillem. I vistelsen ingår halvpension som serveras i hotellrestaurangen.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 5 kilometer
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 50 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 400 meter

Läs mer

 • Populärt hotell
 • Trevliga rymliga rum
 • Fina anläggningar
 • Med kör själv eller flyg
 • Nära till centrum
 • Mest bokade Encamp

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception
 • Hiss
 • Värdeskåp (på rummet; vid receptionen)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukosten består av frukostbuffé och middagen av en meny.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224

Skidområdet: Grandvalira

Höjd

2640m
1710m

Skidbackar

41km

53km

99km

9km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 1
Stollift 30
Släplift 25

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

3

Härlig skidåkning i Grandvalira

Skidresor till Grandvalira erbjuder härlig skidåkning i Andorra på bergstoppar upp till 2800 meters höjd, 210 km pister, 300 soldagar om året och hela 60 liftar. Detta är inget mindre än ett paradis för skidentusiaster och en av de soligaste skidorterna i Europa. Förutom den höga höjden, så får området en bra draghjälp av de nästan 1100 snökanonerna som håller snön färsk och pisterna vackert vita.

Skidbackarna i Grandvalira har något för alla. Här finns vackra, breda pister med gott om plats att öva sig på för både barn och ovana skidåkare. Området bjuder också på äventyrliga skogsområden där snön är nästan orörd, och utsikten hisnande. Vare sig du föredrar det ena eller det andra, är urvalet stort och möjligheterna många.

Grandvalira erbjuder många spännande aktiviteter utöver konventionell skidåkning. Du kan till exempel hyra en hundsläde, ta en tur på snöskoter, gå med snöskor, prova en av de 4 snow parks eller prova helikopter-skidåkning. Om du letar efter den extra speciella upplevelsen rekommenderas det också att besöka den populära Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverar drinkar i mycket spektakulära omgivningar. Det är också en bra idé att besöka Andorras huvudstad, Andorra la Vella, som erbjuder shopping utöver det vanliga och med taxfree-priser.

Trevlig afterski i Grandvaliras skidorter

I Grandvalira finns det flera trevliga afterski-ställen, och flera av dem ligger i anslutning till pisten. Njut till t.ex. av en kall öl och tapas på The Red Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Här kan du koppla av i en hängmatta på terrassen medan du njuter av rytmerna från barens DJ. Närområdet har breda fina pister som passar perfekt för dig som är ganska ny på skidåkning.

Söker du fest och håll igång är Pas de la Casa den perfekta skidorten. Skidorten har kallats Pyrenéerna Ibiza och är finns gott om festligheter för unga som gamla. Här finns dessutom trevliga butiker som i kombination med att området är tullfritt gör att du kan göra riktiga fynd.

Soldeu är en oerhört trevlig skidort som framför allt är populär bland familjer, par och större grupper. Här finns något för alla och staden har ett stort utbud av afterski-barer som är välbesökta av internationella artister.

Skidresor till Grandvalira – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Grandvalira. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Andorra med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Grandvalira

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=146962 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)