Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Boka skidresan tidigt och få ett riktigt bra pris

Boka skidresan tidigt och få den till riktigt bra pris

Vet du redan vart du vill åka på skidresa, har du ett favorit hotell som du åker till år efter år eller letar du efter en skidsemester till bästa pris?


Då lönar det sig att boka i god tid, då du får massor av skidresor med boka tidigt-rabatt att välja emellan. Allt fler väljer att boka sin skidresa tidigt, så det är en god idé att börja titta på skidresa under våren om man vill åka under populära veckor som t.ex. sportlovsveckorna eller om du vill bo i en av våra mysiga alpstugor. De populäraste boenden säljer slut tidigt, så boka din resa nu med stor boka tidigt-rabatt!


Ytterliggare extrabäddsrabatter och liftkortsrabatter – så funkar det

I alla priser på hemsidan är eventuella extrabäddsrabatter inräknade. Om barnen däremot har eventuella liftkortsrabatter, ses dessa först i bokningssteg 3 där liftkortsrabatten dras av. När du reser med oss ingår dessutom skidgaranti så att du kan vara säker på att du får en snöfylld skidresa även om vädret på din skidort inte levererar.


Vi har skidresor till Europas populäraste skidorter i Frankrike, Österrike, Italien och Andorra, med boende i både stugor, hotell och lägenheter. Här nedan hittar du alla våra skidresor med boka tidigt-rabatter och garanterat en som passa dig!

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)