Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Res billigt med buss till skidresan i Alperna!

Låt våra lyxa bussar ta dig bekvämt till Alperna och spara massor med pengar

Våra bussresor görs med våra 4-stjärniga lyxbussar som alla har bar, toalett, tv och dvdspelare. Alla säten går att justera så att man sitter komfortabelt och bussarna har extra stort benutrymme för en behaglig resa. Bussarna är utrustade med vinterdäck och snökedjor och våra busschafförer har lång erfarenheter av att köra buss till alperna och ser till att ni kommer fram säkert och smidigt.

Bussen är framme redan lördag förmiddag och kör först på eftermiddagen lördagen därpå vilket gör att det finns möjlighet för hela två extradagar i skidbacken. Extradagar bokas smidigt på i bokningsflödet eller under "Min bokning".

Under vintersäsongen utgår bussen från Malmö vid Hyllie station. Vi har vi även anslutningsbussar med utgångspunkt från Göteborg under vissa veckor till flera resmål. Du kan läsa mer om upphämtningsplatser under fliken "Transport" på enskilda boende.

Nedan har vi samlat lite inspiration på skidresor med buss till Alperna.Du vet väll om att alla våra priser är inklusive liftkort?
Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)